Vi letar hela tiden efter attraktiva områden att öppna nya träningscenter på för att öka tillgängligheten för våra befintliga och nya medlemmar.

Nya träningscenter

Här får du de senaste nyheterna i form av nya träningscenter som kommer att öppna eller renoveras inom den närmaste framtiden.

Vi letar hela tiden efter attraktiva områden att öppna nya träningscenter i för att öka tillgängligheten för våra befintliga och nya medlemmar. Vi ser även över och förbättrar våra befintliga center genom renovering eller utbyggnad.

Center på gång

SATS Sundbyberg - flyttar till nya lokaler hösten 2013

SATS Sundbyberg kommer att flytta in i nya toppmoderna lokaler i Signalfabriken i november 2013. Träningscentret kommer att erbjuda ett av Sveriges bredaste utbud av träning och kommer att omfatta cirka 3 000 kvadratmeter med hela fem gruppträningssalar, varav en cykelsal. Här kommer du även att kunna hitta det allra senaste inom gruppträning som  Hot MOJO® (träning i 38 graders värme), stora ytor för personlig träning och inspirerande ytor för funktionell och individuell träning med fria vikter, kettlebells och TRX-band. Nytt blir även MiniSats, vår populära service med barnpassning för de allra minsta. 

SATS huvudkontor kommer att flyttas till samma fastighet i Signalfabriken.  

> Läs mer om nya SATS Sundbyberg

SATS Sjöstaden - öppnar 2014

SATS öppnar ett nytt center på Lumaparksvägen 5 i Hammarby sjöstad i Stockholm. SATS Sjöstaden blir cirka 2130 kvadratmeter i tre plan med den senaste träningsutrustningen. Centret kommer att erbjuda en stor gruppträningssal och en cykelsal. Fina öppna träningsytor, PT-områden, sjukgymnastik, en välplanerad konditionsavdelning samt salar för succéklasserna Hot MOJO®, Indoor Walking och senaste nyheten Prformance™. Centret kommer även att ha en stor barnpassning som erbjuder Minisats till de många barnfamiljerna i området. Träningscentret beräknas öppna under februari 2014.

> Läs mer om SATS Sjöstaden

Nyligen öppnade/renoverade center

Fridhemsplan (Stockholm) augusti 2013
Dalénum fd. Lidingö (Stockholm) augusti 2013
Bromma (Stockholm) augusti 2013
Hötorget (Stockholm) augusti 2013
Märsta (Stockholm) juni 2013
Täby (Stockholm) mars 2013
Eriksberg (Götenborg) mars 2013
Värmdö (Stockholm) februari 2013
Torpavallen (Göteborg) januari 2013
Kista (Stockholm) november 2012
Mobila (Malmö) september 2012
Västerås (Stockholm) augusti 2012
Danderyd (Stockholm) augusti 2012

Titta in på ett center

Här kan du se skisser som visar designen på våra nya center. Centrerna är designade för att du ska få den bästa träningsupplevelsen i lokaler som motiverar till aktivitet och träning. Se översikten över nyöppningar här till vänster och besök ett av våra center för en provträning. Bilderna är skissbilder och utseendet på enskilda center kommer därför att variera.

Klicka på bilden för att göra den större.

Träningsyta

Gruppträningssal

Omklädningsrum

Receptionsområde

Vinnare av #SatsChallenge

Grattis till alla vinnare av sommarens utmaning - #SatsChallenge! Vi är glada att så många antog utmaningen och höll igång med träningen under sommaren.

See you at the Barre

Först i Norden, direkt från NYC. Som första träningskedja i Norden lanserar vi Barre-träning!