Information om SATS Västerås

SATS Västerås stänger den 1 september 2014

Vi önskar att ge alla våra medlemmar det bästa träningsutbudet, genom att erbjuda ett fullvärdigt SATS-koncept på alla våra center. Vi ställer därför höga krav på vårt träningsutbud och våra lokaler.

Vi har i dagarna fattat beslutet att stänga SATS Västerås och vår verksamhet upphör därför här från och med den 1 september 2014. En av anledningarna till att vi stänger träningscentret är framför allt att vår verksamhet inte uppfyllt den förväntade utveckling som önskats. Vi vill dessutom fortsätta att utveckla den strategi som handlar om fördelarna med att ha flera träningscenter i samma stad. Vi kommer inte kunna erbjuda detta i Västerås och har därför valt att stänga träningscentret.   

Vad händer med mitt medlemskap?

För dig som tränar på SATS Västerås så kommer ditt medlemskap att gälla tom 31 augusti och avslutas därefter. Om du i ditt medlemskap har tillgång till flera träningscenter utanför Västerås, så kan du självklart välja att fortsätta träna vidare på dessa. Kontakta vår kundservice om du har frågor angående vad som händer med just ditt medlemskap. 

Här hittar du övriga SATS-center i Sverige

SATS vann pris för bästa tränings- och hälsosajt

Internetworld har utsett årets bästa webbsajter, och SATS vann första priset i kategorin ”tränings- och hälsosajt”.

Smyglansering av nya releasen!

27-28 september är du välkommen till SATS Hötorget, för att vara först att testa den nya releasen!