Välkommen till SATS egen yogastudio HiYoga! Med våra certifierade och erfarna yogalärare erbjuder vi en upplevelse utöver det vanliga. Lokalerna är en lugn och specialdesignad yogamiljö och utbudet är brett och varierat för att passa alla – oavsett vilken vana du har av yoga sedan tidigare.

HiYoga hittar du på SATS Masthugget och SATS Askim. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, Prformance™, HiYoga (gäller inte HiYoga Majorstuen och HiYoga Aker Brygge i Oslo), Martial Arts och IMMERSIVE FITNESS™.

HiYoga-klasser

På HiYoga kan du utöva yoga i rogivande och anpassade lokaler.  Alla instruktörer är certifierade och erfarna yogalärare. Du kan välja mellan många olika typer av yogaklasser -  från fysisk till lugn och återhämtande yoga.

Är yoga nytt for dig?

Då passar du utmärkt in hos oss på HiYoga. Vi har flera klasser som är anpassade till nybörjare och dig som gärna vill prova dig fram. Vi rekommenderar HiYoga Basics, en enkel lektion som ger dig en introduktion till de grundläggande yogaställningarna och teknikerna vi använder inom yoga.

Du kan också prova HiYoga Recover eller Gentle Flow. Båda klasserna är enkla och bra att börja lära sig yoga med. Välj ut en klass från vår bokningen och möt upp 15 minuter innan lektionen börjar. Då hinner vi registrera dig, och du hinner byta om och rulla ut mattan innan klassen börjar.

Vilka klasser på HiYoga är anpassade till nybörjare?

HiYoga Basic I den här klassen presenteras ställningarna i sina traditionella kategorier: stående, sittande, liggande, framåtböjningar, bakåtböjningar, omvridningar och enkla upp-ned-ställningar. Vi bekantar oss med solhälsningen, som ofta är kärnan i en dynamisk utövning.

HiYoga Recover Recover är en av våra signaturklasser, som är utformad för alla med särskilda behov och speciella hänsyn som måste tas i förhållande till kropp och hälsa.

Gentle Flow Gentle Flow är den lugnaste av våra Flow-klasser, och ett alternativt och tillgängligt sätt att få glädje av dynamisk yoga på.

Hot Yoga Calm Den här klassen passar utmärkt för dig som vill ha lugna rörelser och mjuk andning utan att pressa kroppen i ett varmt rum.

Hatha Yoga I en Hatha-klass lär vi oss de grundläggande fysiska övningarna i ett lugnt tempo – stående, sittande, framåtböjningar, bakåtböjningar, omvridningar och upp-ned-ställningar. Vi fokuserar på att utföra ställningarna på ett säkert sätt, ge korrekt justering under tiden och använda utrustningen rätt.

MediYoga När världen hela tiden blir mer stressande, behöver vi hjälp att skapa en bättre balans i livet och vardagen. MediYoga är en heltäckande terapiform där vi jobbar med kroppen inifrån.

Våra instruktörer

Våra instruktörer hjälper dig och ser till att du får den bästa upplevelsen. Före, under och efter yogautövningen. HiYoga har erfarna och certifierade yogalärare. Alla lärare du möter är utbildade inom den yogainriktning de undervisar i.

Våra instruktörer har ett brinnande intresse för yoga och tar yogaundervisning på allvar. De har stor förmåga att motivera och engagera sina studenter. Både nybörjare och erfarna yogis är välkomna!