Få total tillgång med SATS Premium – medlemskapet för dig som vill ha allt!

Heltäckande medlemskap med SATS Premium

SATS Premium är medlemskapet för dig som inte vill behöva välja. Här hittar du en översikt över allt som ingår:

  • Nordisk tillgång till över 270 gym

  • Tillgång till våra unika lägen och koncept som HiYoga Aker Brygge och Majorstua i Oslo, och SATS Balance City i Stockholm

  • Full tillgång till över 130 unika gruppträningsklasser och möjlighet att boka upp till 14 dagar i förväg

  • Barnpassning på MiniSATS så många dagar i veckan du vill

  • Squash på utvalda gym

  • 1 månads gratis frysning av medlemskapet

  • 1 gratis provtillfälle med personlig tränare

  • 30 minuters konsultation med sjukgymnast

2000x907_Front_page

Gör det flexibelt – träna vad som helst, när som helst.

Du hittar oss där du är. Med gym i hela Norden kommer du garanterat att hitta en matchning för just dina behov. Du får även tillgång till hela vår digitala träningsvärld, SATS Online, för att göra det så smidigt som möjligt för dig att träna det du vill, när du vill.

Nordisk tillgång

Med SATS Premium får du tillgång till över 270 gym i hela Norden. Här ingår även specialkoncept som HiYoga i Oslo och SATS Balance City i Stockholm.
try-gx-2000x907

Vi har gruppträningsklasser för både nybörjare och mer erfarna med Nordens största utbud av klasser och träningskoncept. Från styrka och uthållighet till våra många konditionspass. Vi erbjuder även befriande yogaklasser och hårda dansrytmer.

Full tillgång till 130 gruppträningsklasser

Alla våra gruppträningsklasser genomförs med utbildade och inspirerande instruktörer och innehåller allt som ett komplett träningspass ska ha. Våra instruktörer arbetar för att inspirera dig att komma tillbaka om och om igen.

Boka 14 dagar i förväg

SATS Premium ger dig möjligheten att stå först i kön när det kommer till bokning av gruppträning. SATS Premium är det enda medlemskapet som tillåter dig att boka klasser hela 14 dagar i förväg.

2000x907-hiit

Gör det roligt – tillgång till unika träningskoncept.

Ta dina träningspass till nästa nivå med våra skräddarsydda träningskoncept. Med SATS medlemskap Premium har du tillgång till allt vi har att erbjuda.

HiYoga

HiYoga finns på flera av våra gym i Norden. HiYoga erbjuder dig allt du kan tänka dig inom yogans värld. Vi har några av Nordens allra bästa instruktörer och erbjuder klasser anpassade för både nybörjare och mer erfarna utövare.

Digital träning

Få hundratals träningspass, professionell vägledning och skräddarsydda träningsprogram – allt på ett och samma ställe. Streama en värld av träning på din telefon, surfplatta, laptop eller på din TV genom Chromecast eller AirPlay. Med SATS Premium har du tillgång till hela vår digitala träningsvärld.
Campaign Q3

Gör det enkelt – barnpassning och utökad bokning ingår.

Medlemskapet Premium säkerställer en unik planering av din dagliga träningsrutin. Med Premium kan du boka alla gruppträningsklasser först av alla och du har även tillgång till barnpassning på MiniSATS så många dagar i veckan du önskar.

MiniSATS

Vi strävar efter att hjälpa våra medlemmar att ha en aktiv livsstil. För att underlätta det har vi skapat ett brett utbud av träningsalternativ som passar alla faser av ditt liv. Därför erbjuder vi bland annat MiniSATS på ett antal av våra gym. MiniSATS tar emot barn från 6 veckor till 12 år och har en besökstid på upp till 1,5 timme per besök.

Tjänster som personlig träning, Boot Camps och sjukgymnastik ingår inte i SATS Premium, men kan köpas när ditt medlemskap har börjat.