Barn och ungdomar är välkomna hos oss!

Medlemskapet SATS Together, som riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 11-14 år, erbjuds på alla våra träningscenter.

Vårt mål är att hjälpa våra medlemmar att leva ett aktivt liv. För att lyckas med detta har vi skapat ett brett träningsutbud som passar dig oavsett i vilken fas av livet du befinner dig.  Många familjer har svårt att få ihop vardagspusslet och vår ambition är att hjälpa till att få pusselbiten ”träning” på plats. Ni kan träna tillsammans eller var och en för sig.

Vi tror att träning kan bli en roligt och naturlig del av din familjs liv och erbjuder därför SATS Together, som är ett medlemskap för barn 11-14 år. Detta medlemskap ger dig som förälder möjligheten att träna tillsammans med ditt barn, både gruppträningsklasser och träning tillsammans ute på träningsytan.

Medlemskapet innebär att barnet/ungdomen får träna tillsammans med målsman eller av målsman annan godkänd myndig person. Målsman är såklart också medlem hos oss.

SATS Together - ett medlemskap för ditt barn

Genom SATS Together vill vi vara med och bidra till att förbättra barn och ungdomars fysiska aktivitet. Vi vill också möta våra medlemmars önskemål om att kunna träna tillsammans med sina barn/ungdomar.

Efter en första obligatorisk träff med en personlig tränare (PT-provtillfälle) får barnet/ungdomen träna i SATS lokaler tillsammans med målsman eller av målsman annan godkänd myndig person.

Barnet/ungdomen har utöver tillgång till träningsytan möjligheten att delta på de flesta av våra gruppträningspass (kontakta aktuellt center vid frågor).

För följande klasser rekommenderas en minimumlängd på 150 centimeter:

  • Pilates Ball

  • Cykelklasser