Hos oss kan du komplettera din träning med att spela squash.Squash är en bollsport med hög intensitet, och som utvecklar din explosivitet och reaktionsförmåga.

För 100 kr per månad får du obegränsad tillgång till att spela squash på våra gym SATS Gärdet och SATS Väsby. Om du inte är medlem kan du spela squash mot en avgift på 200 kr per tillfälle, per person (eller 150 kr per tillfälle, per person om du kommer i sällskap av SATS medlem).

Information om squash

  • Hyra av racket och boll 40 kr/set och person. Vid hyra av racket tas en deposition i form av körkort, ID-kort eller liknande, depositionen återfås vid återlämning av helt racket. Vid återlämning av racket tas en avgift om 150 kr ut. Du kan också köpat racket i vår shop.

  • Skjuter man bort hyrd boll, alt att den går sönder, får man betala 25 kr/ bortspelad/trasig boll.

  • Medlemmar som ej har boll, men racket, får köpa en boll för 50 kr

  • Ej tillåtet att använda svarta sulor i salen

  • Om du är medlem men ej har squash som tillägg på ditt medlemskap så kostar det 100kr per person och tillfälle att spela. Du bokar en bana genom att kontakta receptionen på gymmet där du vill spela, eller vår medlemsservice. Du kan boka en bana upp till 7 dagar i förväg.

  • Om du har squashtillägget på ditt medlemskap så måste du även tillhöra det gym som du vill spela squash på, eller ha regionskort. En avgift på 50kr tillkommer annars per speltillfälle utöver månadskostnaden för squash.

Bokning av squash

  • Du bokar squash online via denna länk. Markera tid och tryck boka bana (redan bokade banor har texten "bokad bana").

  • Man kan ej sätta upp sig på en väntelista

Avbokning

Det är viktigt att du avbokar din bana om du inte har möjlighet att komma. Detta sker via samma bokningssystem här eller bokningsstationen på centret senast en timme innan bokad tid. Om du inte har dykt upp till bokad tid, kan banan bokas av en annan medlem. Om du missar att avboka din sqashbana tre gånger under en 30 dagarsperiod kan du inte förboka klasser under 28 dagar. Du kan då endast boka en bana via receptionen på centret samma dag, när du får ett bokningsstopp meddelas du via e-post.

På följande gym erbjuder vi möjlighet att spela squash:

Varmt välkommen!