Digitala verktyg

Dina resultat är viktiga för oss! Därför ger vi dig verktyg för att du på bästa sätt ska kunna få ut maximal effekt av din träning och ta dina träningsresultat till nya nivåer.

Med våra digitala verktyg kan du boka gruppträningsklasser och hålla koll på din träning med hjälp av träningsdagboken. Våra digitala verktyg ingår i alla våra medlemskap. För att få tillgång till våra digitala verktyg loggar du in på sats.se eller laddar ner vår app.

Kostnadsfritt för dig som medlem

 

bokaBoka gruppträning

Som medlem på SATS är det enkelt att boka gruppträningspass var du än befinner dig - antingen på vår webb, i vår app eller i bokningsstationer på våra träningscenter.

 

traning-diaryTräningsdagbok

För att kunna planera framtiden, är det bra att komma ihåg det förflutna. Med träningsdagboken kan du hålla koll på, logga och kommentera all din träning, både på och utanför SATS.

 

appApp

Vår nya uppdaterade app* för iPhone och Android innehåller förstås både klassbokning, träningsdagbok och recept, men nu kan du också köpa PT-timmar direkt i appen – allt för att göra vägen mot träningsmålen enklare

 

*För app till iPhone krävs iOS6 eller senare version.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem