Digitala verktyg

Dina resultat är viktiga för oss! Därför ger vi dig verktyg för att du på bästa sätt ska kunna få ut maximal effekt av din träning och ta dina träningsresultat till nya nivåer.

Med våra digitala verktyg kan du boka gruppträningspass och hålla koll på din träning med hjälp av träningsdagboken. Våra digitala verktyg ingår i alla våra medlemskap. För att få tillgång till våra digitala verktyg loggar du in på sats.se eller laddar ner vår app.

KOSTNADSFRITT FÖR DIG SOM MEDLEM

 

bokaBoka gruppträning

Som medlem på SATS är det enkelt att boka gruppträningspass var du än befinner dig - antingen på vår webb, i vår app eller i bokningsstationer på våra träningscenter. Du kan enkelt filtrera dina sökresultat på träningscenter, veckodag, tid, träningspass och instruktör.

 

traning-diaryTräningsdagbok

Det är roligare att träna om man får resultat. Genom att logga dina resultat i träningsdagboken kan du enkelt gå tillbaka och se vad och hur du tränade tidigare. Med träningsdagboken kan du hålla koll på, logga och kommentera all din träning, både på och utanför SATS. Sätt upp personliga mål, som att springa milen under en timme, och lägg in dina framsteg efter varje träningspass. En garanterad motivationshöjare!

 

appApp

I SATS-appen kan du både boka gruppträningspass och ange vilka pass som är dina favoriter. Baserat på hur du brukar träna ger vi dig tips på nya pass som vi tror att du kommer gilla. I appen kan du även se din träningshistorik, söka på träningscenter och lägga till egen träning, till exempel om du har sprungit en runda utomhus. Via appen får du dessutom en pushnotis om du står på väntelista till ett gruppträningspass och har gått från köplats till fast plats på passet. För att du aldrig ska missa ett pass igen kan du välja att automatiskt låta appen lägga till alla dina bokade pass i din mobilkalender.

SATS-appen är tillgänglig för både iPhone och Android och går att ladda ner här. Appen uppdateras kontinuerligt för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

*För app till iPhone krävs iOS6 eller senare version.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

;