Kom i form till sommaren

Bli medlem nu och få pengarna tillbaka om du inte orkar slänga polaren i sjön i sommar.

Saltvatten i håret, solkyssta kinder och glittrande ögon. Sommaren är en härlig tid på året. Löpträningen sker i skogen med fågelkvittret som bakgrundsmusik och hantlarna i gymmet byts ut mot att lyfta upp glada barnbarn i luften. Hur vi aktiverar och rör på oss under sommaren är ofta lite annorlunda från resten av året och det är just det vi på SATS vill främja.

Orka springa den där joggingrundan längs stranden i sommar. Orka busa med barnbarnen i parken. Orka släng polaren i sjön. Lägg en grund för sommarens alla härliga aktiviteter redan nu. Och blir du inte nöjd med resultatet får du alla pengar tillbaka.

Om du blir medlem mellan den 1 april – 31 maj* kan du ta del av vårt Get Fit For Summer-erbjudande. Träna två gånger i veckan, åtta veckor i följd, och är du inte nöjd med din utveckling efter dessa veckor får du tillbaka dina pengar.

*Gäller alla medlemskap med 12 månaders bindningstid. 

Kampanjvillkor

  • Kampanjperiod: 1 april t.o.m. 31 maj 2018 (registrering krävs under perioden).
  • Kampanjen gäller endast för nya medlemmar.
  • Priset varierar beroende på center, tillval och bindningstid
  • Gäller medlemskap med 12 månaders bindningstid
  • En eventuell ersättning förutsätter träning på ett SATS-träningscenter minst 2 gånger per vecka under 8 veckor i följd innan den 31 juli 2018. Krav på ersättning ska ske innan samma datum.

Under förutsättning att ovanstående villkor är uppfyllda, kommer det betalda beloppet att återbetalas och medlemskapet kommer att avslutas på begäran. Du begär pengarna tillbaka genom att fylla i formulär på web senast den 31 juli 2018.

Hur går jag tillväga om jag vill nyttja den här kampanjen?

Besök ditt närmaste SATS-center eller bli medlem online. Kampanjen gäller bara medlemskap med 12 månaders bindningstid. För att kunna nyttja garantirätten och få tillbaka dina pengar behöver du ha uppnått kravet på att träna minst två gånger i åtta efterföljande veckor. Du behöver då fylla i ett formulär som avslutar ditt medlemskap och ger dig dina pengar tillbaka. Formuläret hittar du inom kort på Kundservice – Övriga frågor. Om du trivs med din träning på SATS kommer ditt medlemskap att löpa på som vanligt och du behöver inte göra något efter de åtta veckorna.

Skräddarsy ditt medlemskap online!

Bli medlem idag