Vanliga frågor och svar

Måste jag bli medlem för att kunna delta i SATS Nordic Training Day?

Alla är välkomna, både medlemmar och icke-medlemmar! Vi erbjuder träning för alla under dagen.

Kostar det något att delta i SATS Nordic Training Day?

Nej, det är gratis att delta. Den 15 juni öppnar vi alla våra träningscenter i hela Norden för gratis träning för medlemmar och icke-medlemmar. Så besök ditt närmaste SATS-center eller något av SATS stora utomhus-events för att träna tillsammans med vänner, familj eller kollegor.

Vad behöver jag ta med mig?

Om du vill träna på något av våra träningscenter behöver du ha med dig skor för inomhusträning, en handduk och ett lås för att låsa in dina tillhörigheter. Om du är intresserad av att delta i någon av våra utomhusaktiviteter, vänligen se information för respektive event. Men ta gärna med träningskläder anpassade för utomhusträning och en vattenflaska.   

Jag är medlem. Ska jag boka in mig som vanligt via appen?

Om du är medlem kan du boka aktiviteter i SATS-appen eller på hemsidan för att säkra din plats. Klasserna är schemalagda som Event classes. Fråga i receptionen på ditt center om du vill ha mer information om vad som erbjuds under dagen. Vissa aktiviteter har ett begränsat antal deltagare.

Jag är medlem, men har inte tillgång till gruppträning i mitt medlemskap – hur bokar jag mig?

Du bokar in dig via receptionen på önskat center. För de stora utomhuseventen kommer du även kunna anmäla dig på respektive event via SATS Sveriges Facebook-sida, även om du inte har tillgång till gruppträning i ditt medlemskap.  

Jag är inte medlem – hur bokar jag in mig på träningspassen under dagen?

Du bokar in dig via receptionen på önskat center. För de stora utomhuseventen kommer du kunna anmäla dig på respektive event via SATS Sveriges Facebook-sida.

Jag skulle vilja boka in mina barn – kan jag boka in andra på ett träningspass?

För att boka in dina barn på träningspass anpassade för hela familjen kontaktar du receptionen på önskat center.

Kan jag delta i flera aktiviteter under dagen?

Ja du är välkommen att delta i mer än en utomhusaktivitet, men de flesta utomhusaktiviteter äger rum samtidigt mellan 09-13. Variationer kan förekomma och vissa aktiviteter har begränsat antal deltagare.

Kan jag boka flera pass under dagen i appen?

Du kan boka max två pass i SATS-appen per dag.

Hur gör jag för att för att boka fler aktiviteter än appen tillåter?

Kontakta ditt träningscenter och fråga om det finns plats på passet.

Är SATS Nordic Training Day anpassad för någon särskild träningsnivå?

Vi har planerat ett träningsprogram där alla kan delta, oavsett hur länge du har tränat. Under dagen erbjuds olika typer av träning, men även pass för barn, ungdomar, vuxna och seniorer. Alla är välkomna oavsett träningsbakgrund!

Jag hittar ingen aktivitet i närheten av mig.

Om du inte kan delta i träningsaktiviteterna på någon av våra träningscenter eller utomhus, så erbjuder SATS även kostnadsfri Online Training under hela dagen den 15 juni.