Train 
Your
Brain

Vi på SATS vill fokusera extra på psykisk hälsa i oktober. Scrolla ner för att upptäcka fördelarna med fysisk aktivitet.

Låt oss motivera dig

Fysisk aktivitet har flera positiva effekter på kroppen, som att förbättra humöret, ge bättre sömnkvalitet och minska känslan av stress. Fysisk aktivitet har även positiv inverkan på hjärnan och den psykiska hälsan. Man blir dessutom gladare efter ett träningspass, eftersom kroppen ökar produktionen av endorfiner under träning. Man ångrar aldrig ett träningspass!

BLI MOTIVERAD

PÅ 3 MINUTER

Lyssna och låt dig motiveras till att träna. Det krävs bara lite rörelse om dagen för att din kropp ska tacka dig.

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

TESTA GRUPPTRÄNING 10-24 OKTOBER

Mellan den 10-24 oktober kan alla medlemmar testa gruppträning, oavsett medlemskap. Gruppträning är motiverande, roligt och inte minst effektivt. Om du inte är medlem än kan du boka in dig i receptionen på våra gym. Vi har något för alla - lycka till med träningspasset!

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Online Training

100 gratispass 

hela oktober

Har du svårt att få tiden att räcka till för att träna på våra gym, eller föredrar du att träna hemma? Vi har öppnat upp hundra av våra mest populära klasser under hela oktober, så att du kan träna när och var du vill.

DET ÄR SVÅRT ATT HITTA NÅGON SOM INTE BLIR GLAD AV TRÄNING

Ur ett biologiskt perspektiv är det nästan omöjligt att inte känna sig glad efter ett träningspass!

Läs mer

Inspirerande medlemshistorier

Vi inspireras av våra medlemmar varje dag! Här hittar du några historier från medlemmar som berättar om vad träningen betytt för dom.

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}

Är du inte medlem än, men vill bli det?

Hos oss kan du anpassa medlemskapet som du vill. Du väljer själv om du vill träna på egen hand eller om du vill träna med andra på gruppträningsklasser.