Hot FLX är fylld av effektiva stretchövningar för dig med stela hamstrings, spänd nacke och andra vanliga problemområden. Här arbetar du igenom hela kroppen i 38 graders värme. Till klassen behöver du ta med egen yogamatta och egen handduk samt vattenflaska. Denna klass utförs i vår hotstudio (ca 34-38 graders värme)

Från 1 januari 2023 kommer denna klass att ändra namn till Hot Flexibility.

Hot FLX fokuserar extra mycket på vanliga problemområden såsom baksida lår, bröstrygg, höft och säte. Du behöver absolut inte vara vig för att delta på klassen, som genomförs i 38-gradig värme i våra hot studios.

Hot FLX är fylld av effektiva stretchövningar som hjälper dig till ökad rörlighet och bättre kroppskontroll. The Office Package och Twist & Release är två av de smarta delar som ger klassen dess funktionalitet och anpassning till de flesta människors vardag.

Klassen är 30 minuter och kan med fördel kombineras med andra klasser, med fördel styrka eller enklare konditionsträning. Då värmen kräver en hel del av din fysik så bör du som normaltränad dock undvika att kombinera Hot FLX med högintensiv konditionsträning.

På de center som inte har en HotStudio erbjuds klassen som FLX.

Att tänka på:

- Klä dig lätt! Du behöver absolut inte komma i badkläder, men stora bomullskläder är både varma och opraktiska. Vi rekommenderar linne och shorts i funktionsmaterial.

- För att delta på klassen skall du alltid ha med dig två handdukar. En stor för att placera över hela mattan och en liten för att torka av svetten med samt vatten (handdukar finns att köpa eller hyra i receptionen).

Medtag egen yogamatta och handduk

 • Kondition
  0/4
 • Styrka
  0/4
 • Flexibilitet
  4/4
 • Balans
  1/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  0/4