Vi gör ditt medlemskap mer flexibelt!

Nu lanserar vi nya, flexibla medlemskap. Från och med 9 januari kan du själv skräddarsy ditt medlemskap utifrån hur, var och när du vill träna. Och bara betala för den träning du vill ha. Enkelt, flexibelt och helt på dina villkor.

SATS strävar alltid efter att erbjuda det bredaste och senaste utbudet av träning. Samtidigt är det många medlemmar som inte använder hela det utbud de betalar för. Det vill vi ändra på.

Därför erbjuder vi dig flexibiliteten att själv välja vad du vill ska ingå i ditt medlemskap. Vill du ha barnpassning medan du tränar? Eller inte? Vill du enbart träna på gymmet utan tillgång till gruppträning och Online Training? Då är det bara det du betalar för.

Självklart kan du som medlem behålla ditt gamla medlemskap som det är. Om du väljer att ändra ditt medlemskap kan du dock inte byta tillbaka till ditt gamla igen. Däremot kan du lägga till eller ta bort något av våra utbud i ditt nya medlemskap så ofta du vill.

Medlemmar som köpt sitt medlemskap årsvis i förväg kan välja att skräddarsy sitt nya medlemskap så snart det existerande löpt ut.

Inom kort kommer vi att lansera unika träningskoncept som bara är tillgängliga för dig som väljer att ändra ditt medlemskap.

Har du frågor är det bara att höra av dig till kundservice@sats.se så hjälper vi dig.