EXTRA

MEDLEMSFÖRMÅNER

För oss på SATS är det viktigt att du som medlem lyckas med din träning. Därför testar vi nu SATS Rewards – ett lojalitetsprogram som ger dig utökad tillgång till våra produkter och tjänster helt kostnadsfritt.

Happy New Rewards

Vi vill hjälpa dig att lyckas med din träning, oavsett om du precis har kommit igång eller om du har varit medlem hos oss ett tag. Vi hoppas att dina nya förmåner ska kunna bidra till dina goda träningsvanor, motivera och hjälpa dig att nå dina träningsmål.

SATS_REW.png

Vad är sats rewards

  • SATS Rewards er ett lojalitetsprogram som ger våra medlemmar utökad tillgång till våra produkter och tjänster helt kostnadsfritt. Som medlem får du tillgång till olika vouchers, som beräknas utifrån hur länge du har varit medlem. Detta kan innebära allt från en gratis PT-timme till rabatt vid köp i shoppen och fri tillgång till gruppträning.
  • Programmet har fyra nivåer och SATS Rewards-nivå beräknas utifrån hur länge man har varit medlem, inklusive eventuella perioder när medlemskapet varit fryst.
  • Alla redan existerande och nya medlemmar med hemcenter i Göteborg blir automatiskt en del av programmet.

HUR ANVÄNDER JAG MINA förmåner

PT:

PT-timmen läggs automatiskt på din medlemsprofil när du når en ny rewards-nivå. PT-timmen kan då bokas direkt i SATS-appen. PT klipp är giltiga 6 månader från den dag du uppnår en ny nivå (med undantag från PT Start som är giltigt i 12 månader). Du kan boka PT på samma nivå som ditt senaste köp under de senaste 12 månaderna, medan medlemmar som inte tidigare har använt PT automatiskt får tillgång till PTs på nivå 1.

GRUPPTRÄNING & KONCEPT:

Vouchers för gruppträning och våra koncept läggs automatiskt på din medlemsprofil och du kan boka in din plats via SATS-appen. En voucher innebär att du under ett tillfälle kan boka ett gruppträningspass eller ett av våra koncept, även om du inte har tillgång till det i ditt nuvarande medlemskap. Vouchern är giltig i 12 månader från den dagen du uppnår en ny nivå.

KÖP I SHOPPEN PÅ CENTER:

En rabattkod skickas till dig via mail. Visa upp streckkoden tillsammans med ditt medlemskort när du ska handla i receptionen på våra center. Rabatten gäller på ett helt köp, och endast på våra center i Göteborg. Retailvouchers är giltiga 12 månader från och med den dagen du uppnår en ny nivå med undantag från den voucher som du uppnår vid nivå Silver. Den går ut när du når nivå Guld, det vill säga efter 8 månader.

PRIORITY-BOKNING

Gruppträningspass kan bokas 10 dagar innan det startar (3 dagar tidigare än vanlig) och man kan vara bokad på upp till 10 pass samtidigt, och upp till 2 pass samma dag.

FRYSNING AV MEDLEMSKAP:

Våra medlemmar, som på grund av särskilda omständigheter inte kan utnyttja sitt medlemskap under viss tid, kan frysa sitt medlemskap kostnadsfritt mot intyg, läs mer om de allmänna frysvillkoren här.

Du som når Platinum-nivån har rätt att frysa ditt medlemskap i 30 dagar per år och behöver då inte ha ett intyg för detta. I praktiken innebär det att du exempelvis kan frysa ditt medlemskap i 30 dagar i sträck under sommaren, och därmed inte betalar för din träningen under denna period. För att ansöka om frysning av medlemskap fyll i frysformuläret och bifoga e-postmeddelandet du mottog. Du kan frysa 1 gång per år.

Villkor

SATS Rewards lanseras inledningsvis som ett pilotprojekt som endast gäller för SATS-medlemmar med hemcenter i Göteborg. Vårt mål är att lojalitetsprogrammet på längre sikt ska komma att gälla för medlemmar på alla SATS-center i hela landet. För att underlätta vid en eventuell expansion av lojalitetsprogrammet kan det då bli nödvändigt att justera innehållet eller ta bort de förmåner som finns med i det inledande pilotprojektet. SATS förbehåller sig därför rätten att göra sådana ändringar. I händelse av förändringar som påverkar SATS medlemmar kommer medlemmen att kontaktas via mail 30 dagar i förväg, så att den förmån som tas bort eller reduceras kan användas under denna period.

FRÅGOR OCH SVAR