Jobba på SATS

VILKA ÄR VI?

”Vi ska göra Nordens befolkning mer hälsosammare och gladare” är företagets vision och vi sätter kundservice i centrum på våra center.

SÅ ÄR DET ATT JOBBA PÅ SATS

På våra center jobbar alla operativt i verksamheten, i mötet med medlemmarna. Vi har en platschef på varje center. Platschefen har det övergripande ansvaret för verksamheten. Vi har också en ställföreträdande platschef samt utöver det roller som medlemsvärdar, barnpassare, gruppträningsinstruktörer och personliga tränare.

VEM ÄR DU?

Arbetsdagen på SATS är omväxlande och varierande. Alla medarbetare spelar en viktig roll i mötet med våra medlemmar och potentiella medlemmar. Som medarbetare på SATS behöver du vara serviceorienterad och trivas i mötet med andra människor, utöver att ha fokus på försäljning samt drivas av att skapa bra resultat.

INTE BARA ETT JOBB

Hos oss finner du ett genuint intresse för träning. Vi älskar träning! Ambitionen är att sprida träningsglädje till alla vi möter. Genom verklig kunskap, mycket energi och starkt engagemang kan vi få fler att träna regelbundet. Vi driver och motiverar varandra och vi vill alltid vara bäst på det vi gör. Det är vad som gör att det är roligt att arbeta på SATS.

Oavsett vilken tjänst du har på SATS, så är du med och gör ett jobb som är viktigt för samhället. Du bidrar till att hjälpa människor att leva ett bättre liv, att uppnå sina mål eller kanske att förverkliga en dröm. Det är det som gör att vi på SATS förmodligen har en trevligare och mer meningsfull arbetsdag än många andra.

BLI EN I LAGET

Rekrytering är en tvåvägsprocess. SATS vill få bekräftelse på att du är rätt person för rollen hos oss, och du som söker vill få bekräftelse på att SATS är rätt för dig.
När du ansöker via vår karriärsida loggar du antingen in med din befintliga profil (om du har sökt jobb hos oss tidigare), eller skapar en ny profil om du ansöker för första gången. 

Lycka till i ditt jobbsökande!

Vill du bli en av oss?

Till karriärsidan