Välkommen på SATS Nordic Training Day den 15 juni!

SATS NORDIC TRAINING DAY

På SATS vill vi uppmuntra alla att leva ett aktivt liv, därför öppnar vi nu upp dörrarna till alla våra träningscenter i hela Norden den 15 juni. Både medlemmar och icke-medlemmar är välkomna på en heldag med inspirerande gruppträningsklasser och utomhusevents.

imagedz0gt.png 
15 juni 2019

blobid0.png
Kostnadsfri träning på alla våra träningscenter samt stora utomhusevents i närheten av våra center.

imagerjazq.png
Alla är välkomna, både medlemmar och icke-medlemmar! Vi erbjuder även träning för familjer, barn, ungdomar och seniorer.

VAD ÄR SATS NORDIC TRAINING DAY?

Vi vet att träning har många goda effekter och vi vill dela upplevelsen med dig! Under hela dagen den 15 juni hittar du ett stort utbud av gruppträningsklasser på våra träningscenter, och även ett flertal större utomhusevent runtom i landet. Vissa aktiviteter behöver du boka plats på medan andra går bra att bara dyka upp på. Ta med dig vänner, familj och kollegor för en kostnadsfri heldag med träning, och upplev träningsglädjen tillsammans med oss när vi engagerar hela Norden!

Mer information kommer löpande. Håll dig uppdaterad här på sats.se och eller genom att kontakta receptionen på ditt närmaste träningscenter.

Utomhus-event med sats

Missa inte våra utomhus-event den 15 juni. Alla är välkomna – både medlemmar och icke-medlemmar. Passa på att träna utomhus tillsammans med vänner, familj eller kollegor. På våra utomhus-event erbjuder vi olika typer av träning, så att du kan hitta något som passar för dig!

 

blobid0.png STOCKHOLM

DJURGÅRDEN

Ta chansen att träna tillsammans med SATS och Tough Viking! Nu fortsätter vi succésamarbetet med Tough Viking. Under träningspasset kommer du kommer få testa på hindren från Tough Viking i ett roligt och utmanande träningsupplägg. Vi ses på SATS NK klockan 10.15 och tar oss ut till Djurgården tillsammans.

Direkt efter passet hålls även ett Tough Viking-pass för barn, med start 11.30. Passet innehåller hinderbaneträning anpassad för barn. Kontakta receptionen på SATS NK för att boka plats på något av Tough Viking-passen!

Mer information hittar du här.

HAMMARBY SJÖSTAD

Välkommen att träna utomhus med oss i Hammarby Sjöstad! Den 15 juni erbjuder vi ett fullspäckat schema med aktiviteter för hela familjen. Förutom att vi flyttar ut våra populära gruppträningsklasser crosstraining och zumba ut i sommarvädret så kommer det finnas ansiktsmålning för barn, rodd-tävling med våra personliga tränare, ett 5 kilometers-lopp för hela familjen och mycket mer. Kontakta SATS Sjöstaden för att anmäla dig till aktiviteterna.

Mer information hittar du här.

Mall of scandinavia

Missa inte chansen att yoga i Mall of Scandinavia på SATS Nordic Training Day! Vi yogar på den stora event-ytan inne i gallerian tillsammans vår inspirerande yogainstruktör. Vi möts 09.45 i receptionen till SATS Mall of Scandinavia och går tillsammans till yoga-ytan. BIM bjuder på något att äta och dricka direkt efter passet. Ta med vänner, kollegor och familj för en fantastisk start på dagen!

Mer information hittar du här.

LÖTSJÖN/GOLFÄNGARNA

Välkommen att träna utomhus med oss i Solna/Sundbyberg på SATS Nordic Training Day. Vi erbjuder utomhusträning för hela familjen med Outdoor Yoga (klockan 10.00) och Outdoor Family Crosstraining (klockan 11.15). Vi ses mellan Lötsjön och Råstasjön, på gräsmattan nedanför Golfängarna. Ta med egen yogamatta eller större handduk att använda under yogan.

Mer information hittar du här.

RÅLAMBSHOVSPARKEN

Välkommen att träna med oss i Rålambshovsparken på SATS Nordic Training Day! Mellan klockan 10.00-12.00 har du chansen att träna Vinyasa Flow Yoga med Ari Lipponen, Zumba med Kai Lundin & Gilmar Ferreira och delta i ett roligt och utmanande pass Crosstraining med Matilda Sundbaum. Vi ses längst bak i Rålambshovsparken (mot vägen). För dig som vill delta på yogan, glöm inte att ta med egen yogamatta eller större handduk att använda under yogapasset.

Mer information hittar du här.

blobid0.pngGÖTEBORG

sLOTTSSKOGEN

Välkommen att träna utomhus med oss i Slottskogen på SATS Nordic Training Day! Vi inleder dagen på bästa sätt med yoga i härlig miljö i Slottsskogen i Göteborg. Klassen leds av vår fantastiska instruktör Sam Aziz och träningstillfället är kostnadsfritt för alla. Ta med egen yogamatta eller större handduk att använda under yogan. Vi ses där!

Mer information hittar du här.

delsjön

Välkommen att träna utomhus med oss vid Delsjön-området. Vi utgår från Stora Delsjöns badplats och erbjuder en gratis heldag med triathlon och träning för hela familjen. Vi erbjuder Open Water Swimming, Outdoor Cycling Mountainbike, Outdoor Running Trail, Outdoor Family Crosstraining och Outdoor Family Yoga. Under dagen erbjuder vi även ansiktsmålning, korvgrillning och parkourbana för de minsta barnen. Kontakta SATS Valhalla för mer information kring utrustning, och för att boka plats på något av passen.  

Mer information hittar du här.

 

Aktiviteter på våra center

På våra SATS-center kommer du hitta aktiviteter under dessa dagar. Fråga i receptionen på ditt center för mer information.

Du kan boka gruppträningsklasser som vanligt i SATS-appen och på vår hemsida. Om du inte är SATS-medlem eller inte har tillgång till gruppträning i ditt medlemskap kan du kontakta centret via mail eller receptionen. Se lista över alla våra center här.

YOGA KLockan 10.00 – samtidigt som alla sats-center i hela norden

Välkommen att yoga klockan 10.00 på något av våra träningscenter i Norden (lokala avvikelser kan förekomma). Var med när hela Norden tränar samtidigt!

image7qd28.png
För att boka plats på något av våra utomhus-event bokar dig direkt via i SATS-appen eller på sats.se. Om du inte är SATS-medlem bokar du dig genom att kontakta centret som arrangerar eventet, eller genom att attenda på Facebook-event för respektive träningstillfälle. 

 

GRATIS ONLINE TRAINING PÅ SATS den 15 juni

Om du inte kan delta på plats på SATS Training Day så erbjuder vi även Online Training gratis hela dagen den 15 juni. Samla familj eller vänner och kör ett träningspass hemma tillsammans. Du hittar våra Online Training-pass här.

 

imagei27xs.png
Se vanliga frågor här.