Träna gratis i hela Norden i påsk!

Nu öppnar vi upp alla våra center i Norden för både medlemmar och icke-medlemmar under påsk. Det innebär att du kan träna var du vill i Norden oavsett vilket medlemskap du har. Passa på att ta med vänner och familj för ett träningspass i påsk - även icke-medlemmar tränar gratis under perioden!

Är du medlem?

Under perioden 13-22 april får du fri tillgång till alla SATS träningscenter i Norden*, oavsett vilket medlemskap du har. Glöm inte att packa träningskläderna när du besöker vänner och familj i påsk!

Ditt medlemskap uppgraderas automatiskt under perioden, och din träningsstatistik kommer synas på hemsidan och i SATS-appen som vanligt. Under perioden har du även tillgång till alla gruppträningsklasser, specialkoncept** och SATS Online Training oavsett hur ditt medlemskap ser ut idag.

* Gäller ej SATS Åre, HiYoga Schultzgate, SATS Røa Bad.

** Gäller inte specialkoncept i Norge eller Immersive Fitness i Sverige.

INTE SATS-MEDLEM?

Vi bjuder in dig som icke-medlem att provträna gratis på SATS under hela perioden 13-22 april. Besök receptionen på det träningscenter* du vill träna för att registrera dig och få tillgång till våra center under perioden.

Om du vill testa en gruppträningsklass eller något av SATS specialkoncept** så går det bra i mån av plats. Kontakta receptionen för att boka in dig, och var på plats i god tid innan gruppträningsklassen startar för att hämta ut din biljett.

Lycka till med träningen!

Hitta ett träningscenter nära dig

Kontaktuppgifter och information om alla våra center hittar du i SATS-appen och på hemsidan.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem