Rosa månad på SATS

SATS är stolt samarbetspartner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj, och under hela oktober kan du bidra till att stödja cancerforskningen genom ett flertal träningsaktiviteter hos oss på SATS.

Att röra på sig minst 2,5 timmar i veckan så att pulsen höjs minskar risken för cancer. Hur du rör dig spelar ingen roll, huvudsaken är att du höjer din puls. Vi vill få fler att upptäcka fördelarna med fysisk aktivitet. Genom att delta i någon av våra träningsaktiviteter så bidrar du dessutom till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj!

Hur kan jag delta?


häng med på vår knäböjsutmaning

Ladda upp en film på Instagram där du gör knäböj tillsammans med vänner, familj, kollegor eller helt på egen hand. Du kan spela in filmen oavsett var du befinner dig. Tagga sedan ditt inlägg med #satsmotcancer. Vi donerar 10 kr till Rosa Bandet för varje inlägg. Kom ihåg att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna räkna med ditt bidrag!

träna crosstraining

Delta på vår populära gruppträningsklass Crosstraining så donerar vi 5 kr till Rosa Bandet! Vi donerar 5 kr för varje deltagare i hela oktober, så passa på att utmana dig själv med ett eller flera träningspass. Klassen är stationsbaserad och kan anpassas utifrån din egen träningsnivå.

Online training – öppet för både medlemmar och icke-medlemmar

Vi har valt ut 13 Online Training-klasser som vi öppnar upp under hela oktober. På så sätt kan du uppleva fördelarna med fysisk aktivitet - oavsett var du befinner dig! Klasserna varierar från 10, 15 till 30 minuter.

> Träna Online här

rosa träningsprodukter på våra center

Vi donerar 10 kr till Rosa Bandet för varje rosa träningsprodukt som säljs på våra träningscenter. Rosa Bandet-produkterna är 6 stycken rosa träningstillbehör som är speciellt framtagna i samarbete med Rosa Bandet. Passa på att köpa träningstillbehör till dig själv eller någon du tycker om, och stöd en god sak på samma gång!

rosa_produkter_700x394.jpg


bring a friend – träna tillsammans hos oss!

Vi vill få fler att upptäcka fördelarna med fysisk aktivitet. Under vecka 42 är du därför välkommen att ta med vänner och familj för kostnadsfri träning på SATS!

Vill ni delta i SATS rosa månad på ännu fler sätt? Passa på att träna Crosstraining tillsammans under vecka 42 så donerar vi 5 kr per deltagare till Rosa Bandet-kampanjen. Kontakta receptionen på det center ni vill träna på så bokar vi en plats!  

Tack för att du bidrar till att stödja Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj 2019. Vi önskar dig en fantastisk träningsmånad!