SATS Livsstilskurs

Välkommen till en ny start mot vägen till den bästa versionen av dig själv! Vår livsstilskurs hålls i små PT-grupper med 3-12 deltagare. Kursen varar i 5 veckor och kombinerar träningspass med workshops inom ämnen som är viktiga för att förändra vanor.

Vad sker på en livsstilskurs?

Kursledaren samlar 3-12 deltagare som träffas två gånger i veckan i fem veckor. Ni tränar vid varje tillfälle och som en del av träffarna de första fyra veckorna ingår fyra workshops inom kost, träning, motivation och stresshantering. Du får enkla sammanfattningar inom varje ämne, råd för vardagen och tips på hur du lägger upp en handlingsplan som passar dig och dina behov. Vi lär dig kartlägga dina vanor och hur de val vi gör dagligen för oss närmare eller längre bort från våra mål.

Kursen finns på utvalda träningscenter i Stockholm, Göteborg och Malmö och leds av en personlig tränare som är utbildad inom kost och stresshantering.

Produktinnehåll

  • Två gånger per vecka i fem veckor. Totalt 10 träffar där vi tränar och har workshops om kost, träning, motivation och stresshantering
  • En fast grupp på 3-12 deltagare
  • Kostdagbok och kartläggning av din livsstil
  • Frukt efter varje träning

Pris (medlem): 1 995 SEK

Pris (icke-medlem): 2 494 SEK