Betalningar

Vi tillämpar förskottsbetalning så när man blir medlem eller förnyar sitt medlemskap så blir första dragningen alltid något högre då den även kan omfatta nästa månadsdragning, och i vissa fall även startavgiften.

Vi tar emot friskvårdschecken som betalning för ditt medlemskap. Om du betalar via autogiro så kan du lämna in checkarna på ditt SATS-center. Vi använder då friskvårdscheckarna som betalning i första hand och fortsätter sedan att dra via autogiro som vanligt när checkarna är slut. Om du väljer att köpa ett årskort kontant så går det bra att betala resterande summan utöver friskvårdscheckarna kontant eller med betalkort.

Du kan lämna in uppgifterna på ditt träningscenter eller maila till kundservice@sats.se

Om det är en annan person eller ett företag som ska ta över dina betalningar behöver du ta med dig en fullmakt från personen/firmatecknaren till träningscentret. Om det är ett företag som ska stå för betalningen så behöver vi även registreringsbevis.

För att hämta ut ett friskvårdskvitto loggar du in på Mina sidor. Under fliken "Mina inställningar" kan du skriva ut ett friskvårdskvitto månadsvis.

Adress

Sundbybergs Torg 1H

172 27 Sundbyberg

Kontaktformulär

Fyll i formuläret så hör vi av oss

Kundservice

Telefonöppettider:
Mån - Fre: 09:00- 12:00

Telefonnummer 010 - 110 59 00


;