Information när SATS är öppet

Vi har skickat mail om detta till alla medlemmar. Har du inte fått mailet kolla först din ”junk mail” mapp. Du kan alltid sända oss en e-post så hjälper vi dig. Kom bara ihåg att vi har långa svarstider nu, det tar tid innan du får hjälp. Vi hoppas du kan ha lite överseende med det.

Eftersom vi har öppnat upp våra center igen och ger möjlighet till träning både på våra center och hemma via Online Training och livesända klasser, kan du inte frysa ditt medlemskap. För att frysa ditt medlemskap krävs läkarintyg, enligt våra medlemsvillkor.

Vi följer utvecklingen av COVID-19. Vi har förstärkt våra städrutiner, minskat ner antalet deltagare på våra klasser, utökat outdoor-träningen och en rad åtgärder för att du ska kunna känna dig trygg på våra center. Vi har även öppnat upp vår Online Training så att du kan fortsätta med din träning hemifrån om du skulle föredra det. Vi livesänder även ett antal gruppträningsklasser varje dag som också kan köras hemma.

Vi följer utvecklingen av COVID-19 och vi jobbar hårt för att säkerställa att vi följer myndigheternas riktlinjer för företag. Vi kommer såklart att fortsätta hålla dig som medlem uppdaterad via mailutskick, hemsidan, på våra sociala medier och på plats på våra center. Allt för att du ska vara trygg i att besöka våra träningscenter.

Nej, det kan vi inte. Vi uppmuntrar alla att verkligen följa myndigheternas rekommendationer här och ta ansvar för allas hälsa. Har man minsta symptom bör man stanna hemma från träningscentret.

Vi öppnar våra center i Sverige den 26/3. Som den enda aktör i branschen med alla center stängda tog vi kontakt med Folkhälsomyndigheten i Sverige för att få vägledning om vi kan öppna eller inte. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar oss att hålla öppet.

Träna med oss ​​inne, ute eller hemma! Logga in på vår hemsida eller i vår app och boka ditt träningspass redan idag! 💪🏻

Vi arbetar för att ge dig ett så snabbt svar som möjligt och du kommer att få det snabbaste svaret genom att kontakta oss via chatten. Genom att använda kontaktformuläret ber vi om en förståelse för längre svarstid (nu cirka 5 arbetsdagar) 💙 Du hittar information om de vanligaste frågorna här: https://sats.se/kundservice

CHATT OCH TELEFON

image5n9iq.png CHATT 

Chatta med oss

imageq1keo.png TELEFON 

010 - 110 59 00


Våra öppetider

Mån-Tors: 09.00-16.00
Fre: 09.00-15.00
Lör-Sön: Stängt

Avvikande öppettider:
6 juli - 2 augusti:
Mån-Fre:
10.00-15.00
Lör-Sön: Stängt