Information när SATS var stängt

Ditt medlemskap är satt på paus, vilket innebär att klasserna avbokas. Du behåller självklart dina PT-timmar. Bortsett från det kan du tills vi öppnar våra center träna med oss online-training.

Alla kan träna hemma tills vi kan välkomna dig tillbaka till våra center. Besök vår online-training.

Vi har i dagsläget stängt till 26 mars.

Det finns inget behov att frysa ditt medlemskap eftersom det är satt på paus. Alla kan träna hemma tills vi kan välkomna dig tillbaka till våra center. Besök vår online-training.

Vi ber dig återkomma med dina ändringar när våra center åter har öppnat igen. Skulle något blivit fel med din autogirodragning kommer vi att fixa till detta i efterhand.

Vi hoppas verkligen att du vill fortsätta vara medlem hos oss trots att vi är i en svår situation.

Det finns inget behov av att säga upp ditt medlemskap eftersom vi har pausat det. Alla kan träna hemma tills vi kan välkomna dig tillbaka till våra center. Besök vår online-training.

Det är viktigt att mottagen faktura / påminnelse betalas i sin helhet. Om du har några frågor om din faktura eller dragning på autogirot hjälper vi dig så snart våra center öppnar igen. Eventuella fel och korrigeringar kommer dig tillgodo inom de två kommande autogirodragningarna.

Dina PT betalningar görs som vanligt.

Vi har förlängt giltighetstiden på dessa med två månader.

Liksom ditt medlemskap är din Boot Camp på paus tills vi öppnar igen. Då kör vi timmarna som vanligt.

Vi har förlängt giltighetstiden på dessa med två månader.

På grund av den nuvarande situationen och en enorm mängd förfrågningar har vi för närvarande inte möjlighet att hantera alla förfrågningar. Du kommer att få svar men vi ber dig ha tålamod.

Träna med oss ​​inne, ute eller hemma! Logga in på vår hemsida eller i vår app och boka ditt träningspass redan idag! 💪🏻

Vi arbetar för att ge dig ett så snabbt svar som möjligt och du kommer att få det snabbaste svaret genom att kontakta oss via chatten. Genom att använda kontaktformuläret ber vi om en förståelse för längre svarstid (nu cirka 5 arbetsdagar) 💙 Du hittar information om de vanligaste frågorna här: https://sats.se/kundservice

CHATT OCH TELEFON

image5n9iq.png CHATT 

Chatta med oss

imageq1keo.png TELEFON 

010 - 110 59 00


Våra öppetider

Mån-Tors: 09.00-16.00
Fre: 09.00-15.00
Lör-Sön: Stängt

Avvikande öppettider:
6 juli - 2 augusti:
Mån-Fre:
10.00-15.00
Lör-Sön: Stängt