Få bättre kondition till sommaren! - SATS
Till sats.se
Bli medlem

Få bättre kondition till sommaren!

Kommer du på dig själv flåsa i trapporna upp till övervåningen? Inte orka leka dunken med barnen i mer än 10 minuter? Lugn. Med rätt träning är en god kondition närmare än du anar. Här kommer experttipsen som får hjärtat att klappa och svetten att lacka.

SATS
23. maj 2017

1. Kom igång med löpningen! Löpning är en av de enklaste träningsformerna som finns och dessutom väldigt effektivt för konditionen. Glöm avancerade GPS-klockor, pulsband och teknik. Allt du egentligen behöver är ett par bra springskor.

2. Indoor Running. På löpbanden kan nybörjaren träna ihop med marathonlöparen, helt efter egen förmåga och nivå. Indoor Running är en rolig, utmanande och effektiv träning med en utvecklingskurva som heter duga.3. Träna intervaller. För att bli snabbare och orka mer måste vi flytta våra gränser för vad vi tror att vi klarar av. Det är där intervallerna kommer in. Och med dem kommer resultaten. Lovar.

4. Cykla dig i form! Cykling är en skonsam och effektiv konditionsträning för alla - vare sig du cyklar till jobbet varje dag, satsar på Vätternrundan eller knappt vet hur du håller i ett styre. På SATS finns fler olika cykelpass där du själv kan följa din intensitet och utveckling. Har du motionscykel hemma? Då är Cycling online ett hett tips!5. Build’n Burn. Vill du ta en genväg till sommarformen med både löp- och roddträning i intervallformat? Nu är det möjligt. Lägg till Build’n Burn till ditt medlemskap och få all träning du behöver i ett och samma pass. Maximal förbränning och styrka samt uppföljning av en professionell coach. Kan det bli bättre?

Kom i form med Build'n Burn

All träning du behöver på endast 45 minuter! Passet genomförs i små grupper med en coach som ger personlig uppföljning och ser till att du får synliga resultat. *Build'n Burn ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, Prformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Läs mer Bli medlem

Är du nyfiken på hur du kan få bättre kondition? Här hittar du ett urval av våra bästa träningsutbud för dig som vill få bättre kondition.

Träna så orkar du göra mer av det du vill. Idag är en perfekt dag att börja!

Se vårt utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Träning

Läs mer om Träning →