Träna när och var du vill i sommar!

Med vår Online Training finns våra bästa instruktörer och träningspass alltid tillgängliga. Har du inte internet? Lugn, här tipsar vår instruktör Rebecka om hur du enkelt kan få ett komplett träningspass där du är.
SATS
Pass
Träning

 

Vilket Online Training-pass är din favorit? Vem passar det för?

– Jag tror på att vara mångsidig i sin träning och gillar många olika pass, bland annat Barre och Trigger point. En av mina favoriter, om jag måste välja, är Shape. Där får man i princip all träning man behöver i samma pass, det är ett av våra baspass som vi har utvecklat så att det blivit ännu bättre.

Shape är ett pass med fokus på funktionell styrketräning där man tränar uthållighetsstyrka, rörlighetsträning, stabilitet och koordination. Det som utmärker passet är en känsla av ständigt flöde och man fokuserar mer på rörelsen än att träna individuella muskler. Det innebär att du tränar rörelsemönster istället för att tänka att ”nu tränar jag biceps, nu tränar jag rygg” och så vidare. I och med det blir träningen mer lekfull och du tränar kroppens alla funktioner, så som rörlighet, styrka, balans, stabilitet och spänst, samtidigt.

Shape tränar kroppen i alla rörelser som den är ämnad att göra. Barn är fantastiska exempel på att träna funktionellt och dessutom har de ofta roligt under tiden. Där har vi vuxna lite att lära!

Ge tips på enkla träningsövningar man kan göra överallt!

– Allt du kan göra med din egen kroppsvikt som tyngd är jättebra: knäböj, utfall och push ups är klassiker. Under weekendresan kan du exempelvis hitta en bänk i en park och göra armhävningar mot den. Tar du dessutom med dig ett så kallat TRX-band kan du enkelt få ihop ett komplett träningspass. TRX är ett band som du kan fästa runt säg ett träd, och på så sätt göra allt från roddövningar till push-ups med hjälp av det.