Yogan får mig att släppa allt

För Johanna Andersson är yoga så mycket mer än en träningsform – den är ett redskap för att kunna vara lycklig och leva livet fullt ut.
SATS
Pass
Träning

- Jag vill att yoga ska vara för alla och har därför tagit fram koncept som du kan utföra oavsett form och erfarenhet, säger hon och fortsätter:

- I yoga är det viktigt att inte jämföra sig själv med andra och istället utgå helt och hållet från sig själv.

Jo tack - att jämföra sig med Johanna på yogamattan skulle ge en rejäl törn i självförtroendet. Som personlig tränare och yogalärare är hon lika stark som hon är smidig och dessutom utstrålar hon harmoni, balans och självkänsla.

- Yogan är ett perfekt redskap för att leva fullt ut, vara närvarande och i balans. Den gör mig till en bättre människa, mentalt, emotionellt och fysiskt.

Och vem vill inte bli en bättre människa? Frågan är dock om yoga är för alla. För Johanna är svaret glasklart:

- Yoga är för alla, men din yoga ser inte ut som min eller någon annans, så sänk prestationskraven och lyssna på kroppen istället för att kopiera vad läraren gör, tipsar hon.


”Jag fastade direkt. Jag var en stressad och pressad student, men när yogan kom in i mitt liv lärde jag mig att släppa allt och leva i nuet.”


Johanna blev förälskad i yoga när hon som tonåring pluggade i Sydafrika och kom i kontakt med en indisk yogalärare.

Testa Yoga på SATS

Vi erbjuder flera olika former av yoga med en gemensam nämnare: du mår alltid bättre efter ett yogapass än före! Som medlem kan du testa yoga-klasser kostnadsfritt fram till 30 november. (Gäller ej HiYoga)

- Jag fastnade direkt. Jag var en stressad och pressad student, men när yogan kom in i mitt liv lärde jag mig att släppa allt och leva i nuet. 

Och resten är historia. Johanna är idag en framgångsrik entreprenör som ägnar stor del av sin tid till just yoga, både som instruktör online och på SATS-center i Göteborg. Online kan du göra Yin Yoga, Pregnancy Yoga och Yoga for Athletes med Johanna och även Vinyasa Flow, som blivit en storfavorit för många yogafans.

- Vinyasa Flow är en rolig och lekfull yogaform som också är fysiskt utmanande. Den är perfekt att utöva online eftersom det ger dig möjlighet att stoppa spelaren, gå tillbaka och lära dig de olika positionerna i den takt du behöver.

Är du nyfiken på yoga men osäker på vart du ska börja? Här hittar du våra bästa pass för att starta din yogaresa.