Bli lycklig med Yoga - SATS
Till sats.se
Bli medlem

Bli lycklig med Yoga

Bli lycklig med Yoga

För Margunn Aguilar, 47 är inte yoga bara en träningsform. Hon beskriver yoga som sitt hem. En plats hon går till för att komma undan.

SATS
23. maj 2017

- Man får alltid höra att man måste bli lite bättre, lite snabbare, lite starkare. Var annars än i yogastudion får du höra att det du göra just nu, ligger och andas, gör du helt perfekt.

Läs även: Yoga - den ultimata guiden

Margunn har praktiserat yoga sedan 90-talet. Innan hon verkligen visste vad det var. Då gjorde hon det främst för sin egen skull, för att komma bort från hård träning och lära sig att ta det lugnt. Hon ville inte dela sin fristad med någon annan och hon skulle åtminstone ha jobbet. Allt förändrades när hon upptäckte vikten av den effekt som träningen gav henne. Nu lever hon för att undervisa andra om yoga på nya yogastudion HiYoga på SATS i Bergen.

HiYoga

En unik yogastudio på SATS. HiYoga erbjuder ett brett utbud av yogapass i optimala omgivningar. Starta ditt yogaliv redan idag. *HiYoga ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, Prformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Läs mer Bli medlem

- Yogan tränar ditt huvud lika mycket som din kropp. Den gör din kropp starkare och ditt huvud lugnare. Yogan lär dig hitta den del av nervsystemet som många glömmer att ta hand om. Den som återhämtar dina organ så att kroppen blir så bra som den kan bli. Den som gör dig lycklig. Och ibland måste man bara vara lycklig. Det är lätt att glömma i vardagsstressen. Vem som helst kan utföra i yoga. Och det är bra för alla. Både för dig själv och för dem runt omkring.

- Så länge du kan andas kan du yoga. Det får dig att känna dig bättre, du lär dig att ta hand om dig själv och lyssna till dina egna behov. På så vis blir du en bättre version av dig själv, vilket är bättre för alla runt omkring dig. Alla borde utföra yoga.

Är du nyfiken på yoga men osäker på vart du ska börja? Här hittar du våra bästa pass för att starta din yogaresa.

Se vårt utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Träning

Läs mer om Träning →