Basic

Hos oss kan du anpassa ditt medlemskap efter vad du tycker om att träna. Du betalar bara för det du önskar ska inkluderas i ditt medlemskap. Med "ett gym" har du tillgång till ditt favoritgym.

  • Tillgång till ditt favoritgym

  • Tillgång till gruppträningsklasser på ditt gym

  • Ett provträningstillfälle med Personlig Tränare inkluderat

Du kan alltid ta bort gruppträningsklasser från ditt medlemskap om du inte önskar ha detta.

Service så som Personlig Träninare, Boot Camp och Physioterapi är inte inkluderat, men du kan välja att köpa det vid sidan av.

Studenter, ungdomar och seniorer får alltid 20% rabatt på medlemskap. Är du mellan 11-14 år får du halva priset på medlemskap. Vi har också bra priser för dig som har företagsavtal.

Ett stort utbud av gruppträningsklasser

SATS har Nordens största utbud av gruppträningsklasser - här hittar du garanterat något du tycker om! Vi har klasser med och utan koreografi, styrkeklasser, yogaklasser, konditionsklasser och klasser med riktig hardcore! Nu kan du ändra medlemskapet själv via Mina sidor. (Lägga till/ta bort gruppträningsklasser och ändra tillgång till gym)

Appen är din träningsassisten i fickan.

Genom SATS Appen kan du enkelt boka gruppträningsklasser, kölpa PT-klipp, lägga till egen träning - och du har alltid ditt medlemskapskort till hands när du använder appen till att inpassera. Som tillägg kan du delta i ruliga och inspirerande utmaningar, lägga till vänner och få high fives efter genomförd träning.

Ladda ner appen här

Download app // Google Play
Download app // App Store