Anta utmaningen!

Vi utmanar dig att fram till och med den 30 november träna tre olika gruppträningspass inom loppet av tio dagar - med chans att vinna en plats på ett av våra Boot Camps eller en plats på SATS Training Weekend Åre. Är du redo? Kom igen, vi vet att du klarar det!

Variation i träningen är toppen för att behålla träningslusten och förbättra träningsresultaten. Dessutom tycker de flesta att det är roligare och mer effektivt att träna i grupp. Därför utmanar vi dig att träna gruppträning!

Du ska träna tre utvalda pass under 10 dagar och kan välja fritt bland följande sex utmaningar: Bli starkare, dansa loss, få hög puls, bränn kalorier, bli fit, hitta din inre balans. Mer information om de olika utmaningarna och träningspassen finns på ditt närmaste SATS-center.

Hur gör jag för att vara med?

För att anta utmaningen behöver du hämta ett tävlingskort på ett SATS-center. Där hjälper vår personal dig att komma igång och ger dig en stämpel efter varje genomfört pass. När du är klar med din utmaning kan du vara med i tävlingen och vinna en plats på valfritt Boot Camp eller en plats på SATS Training Weekend till Åre. Som medlem (med tillgång till gruppträning) kan du göra så många utmaningar du vill inom perioden 7-30 november 2017, så länge du som du genomför de angivna tre passen i respektive utmaning inom 10 dagar.

Hur utses vinnarna?

En jury inom SATS utser totalt 10 deltagare som vinner ett presentkort på valfritt Boot Camp till ett värde av 1995 kr (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren) alternativt en plats på SATS Training Weekend till Åre den 9-11 februari, till ett värde av 3995 kr (eventuellt vinstskatt betalas av vinnaren). Vinnarna ska ha utfört alla de tre angivna träningspassen inom den valda utmaningen och dessutom ha den bästa motiveringen. Vinsten måste utnyttjas innan den 30 juni 2018. Vinnarna presenteras på Facebook i mitten av december och blir även kontaktade direkt av oss.

Saknar du tillgång till gruppträning?

Inga problem! När du antar en utmaning kommer du automatiskt att få tillgång till tre gruppträningspass och kan boka passen via hemsidan eller vår app. Kontakta kundservice för mer information.

Inte medlem? Nu erbjuder vi tre gratis gruppträningpass även för dig!

Anta utmaningen

Nyheter