Årets julklapp går till Fryshuset

Under de senaste åren har SATS skänkt medel till olika organisationer istället för att köpa julklappar till personalen. 2016 är inget undantag och årets klapp går till Fryshusets viktiga träningsverksamhet.

Redan 2008 startade SATS ett samarbete med Fryshuset i Stockholm och sedan dess är Fryshuset en av våra partners. Fryshuset bedriver många olika verksamheter för både ungdomar och vuxna. En av dessa verksamheter är gymmet, som är mycket populär men har väldigt lite resurser. Genom åren har SATS bland annat bidragit med träningsutrustning i samband med att vi bytt ut maskiner på våra egna center.

- Vår önskan är att vi genom vårt bidrag kan möjliggöra att gymmet kan fortsätta ta hand om barn och ungdomar i träningsmiljö. Barn och ungdomar som idag mår bättre tack vare träningen, säger Anna Raftheim, HR-chef på SATS.

Årets julklapp till gymmets alla ungdomar innebär att vi kommer byta ut och förbättra deras ljudanläggning, köpa in nya hantlar och viktplattor samt byta golvmatta. Vi kommer även erbjuda utbildningar för gymmets personal, hjälpa till med produktion av marknadsmaterial samt frigöra ytor för en utvidgad träningsverksamhet.

­- Vi är stolta över att kunna bidra till att en viktig samhällsaktör som Fryshuset, säger Linda-Li Wallin, landschef på SATS Sverige.

Nyheter