Fresh Fitness blir en del av SATS-familjen!

Den 8 januari 2018 får vi åtta nya träningscenter! Tidigare Fresh Fitness-center runtom i Sverige blir SATS.

Vilka träningscenter tillkommer?

SATS Edsberg
SATS Globen
SATS Södermalm
SATS Täby
SATS Vasastan
SATS Vinsta
SATS Halmstad
SATS Norrköping

Vad innebär detta för mig som befintlig SATS-medlem?

För dig som har tillgång till alla center i Stockholm i ditt medlemskap kommer alla SATS-center i Stockholm att ingå automatiskt från den 8 januari. För dig som har tillgång till hela Malmö/Helsingborg kommer SATS Halmstad att ingå. För dig som har hela Sverige- eller Norden-medlemskap ingår alla SATS-center. Är du osäker på ditt medlemskap, kontakta kundservice.

Du checkar in på SATS-center precis som vanliga SATS-center med ditt befintliga medlemskort. Vid obemannade tider håller du ditt medlemskort framför läsaren vid dörren till slussen in till centret. Då öppnas dörren och du kan komma in på centret, genom slussen. 

Träning på SATS

När SATS har öppnat (8 januari) ser du alla instruktörsledda gruppträningspass i SATS-appen, precis som för vanliga SATS-center. Du kan boka ett pass om du har tillgång till det aktuella centret i ditt medlemskap. 

Virtuella gruppträningspass är inte bokningsbara utan enbart drop-in. Schema för den virtuella gruppträningen kommer att läggas upp på respektive centers center-sida i samband med lanseringen 8 januari.

Varmt välkomna till våra senaste tillskott av SATS-center!

Nyheter