Happy new Valentine!

Den 14 februari bjuder vi in till vårt HAPPY NEW VALENTINE-event för singlar. Fira Alla Hjärtans Dag på bästa sätt tillsammans med oss – genom att träna! Kanske får du upp ögonen för någon speciell under klassen, och om inte så har du ändå fått till ett bra träningspass 😊 Eventet är gratis och öppet för både medlemmar och icke-medlemmar.

Det här får du:

Våra duktiga instruktörer coachar deltagarna igenom en timmes crosstraining. Klassen är stationsbaserad och passar för alla – oavsett om man är nybörjare eller har tränat ett tag. Efter klassen bjuder vi på lättare tilltugg och minglar tillsammans. 

Plats:

Alla Hjärtans Dag-eventet HAPPY NEW VALENTINE hittar du på SATS Stureplan (FULLT), SATS Odenplan (FULLT) och SATS Kompassen. Det kommer vara tydligt vart du som deltagare ska gå när du kommer till centret.

Tidpunkt:

Eventet börjar klockan 19.30 torsdagen den 14 februari, och vi rekommenderar att man är på plats minst 15 minuter innan klassens start. Träningspasset håller på i cirka en timme.

Så anmäler du dig:  

Om du inte är medlem eller om du saknar tillgång till gruppträning på SATS, kan du anmäla dig här. Om du är medlem med tillgång till gruppträning anmäler du dig på klassen som vanligt via app eller här

Nyheter

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem