Här finns vi under Göteborgsvarvet

Lördag den 20 maj är det dags för Göteborgs stora löparfest, Göteborgsvarvet. SATS hjälper som vanligt till med uppvärmning på samtliga lopp under hela veckan och som medlem på SATS går du fritt in på Göteborgsvarvets EXPO med massor av aktiviteter och erbjudanden.

Under årets Göteborgsvarv finns SATS på fler ställen än någonsin. Hälsa gärna på i vår monter på Svenska Mässan efter du hämtat ut din nummerlapp. Här kan du tävla i flaskduellen inspirerad av Mästarnas mästare. Alla SATS- medlemmar går in fritt på Göteborgsvarvets EXPO - välkommen att hämta din biljett på valfritt SATS-center i Göteborg.

Nytt för i år är att vi erbjuder träning i Slottsskogen, vid ingången från Linnéplatsen, på Ung Cancers eventområde. Träningen är öppen för alla och behöver inte bokas. Mer information om schemat finner du här. Kom förbi och träna innan du hejar på dina löpande vänner!

Vid start- och målområdet finner du SATS medlemstält. Här kan du förvara din väska under loppet, ta en peppbild innan du springer och har du missat fylla på med energi så finns SATS där för dig. Kom gärna förbi efter ditt lopp och berätta hur det gått!

MiniVarvet är platsen för de minsta löparna och pågår den 20-21 maj. SATS hjälper till med uppvärmningen och alla barn är välkomna att prova på Kids Parkour. 

Nyheter