Nu öppnar SATS två nya center!

Vi presenterar nu stolt SATS Tyresö och SATS Brommaplan som nya center i SATS-familjen. Båda anläggningarna har stora, ljusa lokaler med brett utbud av varierad och funktionell träning.

SATS Brommaplan, tidigare Bromma Träningscenter, kommer successivt att anpassas efter SATS-standard från och med oktober månad. På SATS Brommaplan kommer det finnas tillgång till gruppträning, personliga tränare, cykelsal, senior-klasser och ytor med fria vikter för funktionell träning. Välkommen till vårt SATS-center med bra läge på Brommaplan!

SATS Tyresö, tidigare Fresh Fitness, kommer till en början att renoveras för att finjusteras till SATS-standard. Medlemmarna kan se framemot ljusa och luftiga lokaler på 1500m² med bra kommunikationsmöjligheter utanför centret. SATS Tyresö har även ett stort område med fria vikter, personlig träning, virtuell gruppträning, virtuell spinning och ett MiniSats. SATS Tyresö invigdes lördagen den 14 oktober.

Träning på SATS Tyresö och SATS Brommaplan ingår för alla medlemmar som har tillgång till träningscenter i hela Stockholm, Sverige eller Norden.

Varmt välkomna till våra senaste tillskott av SATS-center!

Nyheter