Rosa månad på SATS

Även i år är SATS stolt samarbetspartner till Rosa Bandet och under oktober månad kan du vara med och bidra till forskningen mot cancer. Varmt välkommen till våra center under rosa månaden!

Under oktober färgas hela Sverige rosa med Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Syftet med insamlingen är att finansiera forskning, sprida kunskap om cancer och bedriva påverkansarbete. Passa på att delta i våra aktiviteter på SATS där du kan vara med och bidra till Cancerfondens insamling.

Forskning visar att minst 30 minuters fysisk aktivitet de flesta dagar i livet minskar risken för cancer. Det spelar ingen roll hur du rör dig, huvudsaken är att pulsen höjs. Passa på att träna med SATS och bidra till Rosa Bandet på samma gång!

ROSA AKTIVITETER PÅ SATS UNDER OKTOBER:

Gör knäböj så skänker vi pengar till rosa bandet

Nu fortsätter vi förra årets succé, men nu i ny tappning! Samla ihop vänner, familj, kollegor eller klasskompisar och gör knäböj tillsammans. Ladda sedan upp en video på Instagram där ni gör knäböj och tagga inlägget med #satsmotcancer. Filmen måste taggas med #satsmotcancer för att vi ska kunna hitta ditt inlägg. För varje film skänker vi 5 kr till Rosa Bandet!

Kom ihåg att ha en öppen Instagram-profil för att vi ska kunna se ert bidrag!

TRÄNA VÅR GRUPPTRÄNINGSNYHET "BODY FOR LIFE" – så skänker vi pengar!

Boka in dig på Body for Life på ett av våra träningscenter, så skänker vi pengar till Rosa Bandet. Body for Life är klassen för dig som tränar för livet – oavsett om du vill komma igång eller utmana dig själv. För varje person som deltar på klassen under oktober månad skänker vi 5 kr till Rosa Bandet.

Här hittar du Body for Life.

ONLINE TRAINING <3 ROSA BANDET

Det är bevisat att 30 minuters fysisk aktivitet om dagen minskar risken för att drabbas av cancer. Därför öppnar vi nu upp våra Online Training-pass för alla. Vi har tagit fram tre specialpass för dig som vill träna online i oktober. Passen finns i både 10- och 30 minuters-varianter - och det bästa av allt är att de är öppna både för dig som är medlem och icke-medlem!

De pass du (och alla dina vänner!) kan träna online är:

KÖP VÅRA ROSA PRODUKTER PÅ CENTER

I samband med Rosa Bandet, erbjuder vi ett brett utbud av praktiska och fina rosa produkter - så nu kan du shoppa för en god sak! Under oktober månad skänker vi 10 kr för varje rosa produkt du köper på våra träningscenter Välj bland yogamatta, triggerboll, strumpor, gummiband, vattenflaska i årets specialdesignade kollektion av rosa produkter för SATS.

TRÄNA HOS OSS PÅ ÖPPET HUS!

Under hela vecka 42 har vi Öppet Hus, vilket ger dig möjlighet att ta med dig vänner eller familj för att träna på SATS. Passa på att träna tillsammans och upptäck vårt stora utbud av träning. Varmt välkomna!

Vi önskar dig en härlig rosa månad! 

Nyheter