Frågor och svar

Jag vill tränaBody Joy, hur gör jag?

Då är detta goda nyheter för dig! Du som i ditt medlemskap har tillgång till alla SATS-center i hela Stockholm kommer under våre få tillgång till Body Joys två center på Värmdö. Dessutom renoverar vi SATS Värmdö, med en ny varm sal, utökad träningsyta och så inför vi succéklassen Indoor running. Det blir många möjligheter till träning på SATS i Värmdö.

Hotsalen och indoor running är redan klart, övriga uppgraderingar på SATS Värmdö kommer under våren. Tillgången tillgången till Body Joys två center dröjer dock till senare under våren då fusionen av våra bolag måste genomföras först. När det är klart kommer Body Joys center fungera som SATS, och du kommer att kunna boka klass och komma in med ditt medlemskort på dessa center (om du har tillgång i ditt medlemskap).

Det finns redan många SATS-center i Stockholm, behövs verkligen fler?

Vi vet att träning bara blir av om träningscentret ligger nära jobbet eller nära bostaden. Därför är vår strategi att växa på befintliga orter. Det ska alltid vara nära till ett SATS-center. Stockholm är stort och ännu finns det plats för fler SATS-center.