SATS i samarbete med Tough Viking

Vi är glada att meddela att vårt samarbete med Tough Viking fortsätter även under 2016. Nytt för i år är att våra medlemmar kan öva på det tuffaste hindret som ingår i loppet, nämligen Tough Viking Rampen.

Den äkta rampen finns idag på SATS Sisjön och inom kort även på SATS Regeringsgatan. Med träning inför Tough Viking vill vi erbjuda träningsedge och få medlemmar att utmana sig själva.

- Vi vill ge medlemmar hjälp med målsättning och träningsutveckling. Att delta i lopp är ett sätt att skapa fokus, arbeta med framförhållning och bygga upp styrka och smidighet, säger Linda-Li Wallin, VD för SATS Sverige.

Att arbeta med sig själv både mentalt och fysiskt vara en viktig del av träningen. SATS samarbete med Tough Viking möjliggör detta, då SATS kan vara en träningspartner fullt ut.

- Vi ger medlemmar möjlighet att träna anpassade klasser, träna hinderteknik, arbeta med insatta och duktiga PT, säger en stolt Linda-Li.

Vad är Tough Viking?

Tough Viking är ett hinderbanelopp, ett sk. Obstacle Race och ett av de största och mest omtalande Obstacle Race loppen i Norden. Dessa lopp är tuffa och består av flertalet utmanande hinder med lera, is, vatten, tunnlar, eld, klätternät etc. Det mest omtalade och visuellt starka hindret är Tough Viking RAMPEN. Den kan SATS medlemmar i år träna på hos oss då rampen kommer finnas på SATS Regeringsgatan samt på SATS Sisjön, exakt den ramp som finns i alla 3 Tough Viking racen. Tough Viking har hämtat sin inspiration från USA där lopp som Tough Mudder gör succé. Tough Viking tog detta obstacle race till Norden och leder utvecklingen inom denna genre i Norden.

Boka Prformance™ Tough Viking här.

Nyheter