SATS köper träningskedjan Balance

Vi har goda nyheter! SATS köper Balance Training med tre träningsanläggningar i Stockholm: Balance Solna (nära SATS Mall of Scandinavia), Balance Näsby Park i Täby och Balance City (på Lästmakargatan 10).

Du som SATS-medlem kan redan nu provträna på Balance center i Solna och Näsby Park genom att visa upp ditt SATS-medlemskort och din legitimation för personalen. När fusionen är genomförd och vi har integrerat våra system kan du uppgradera ditt medlemskap om du vill ha fortsatt tillgång till dessa center. SATS Stockholms-medlemskap omfattar de nya centren i Solna och Näsby park.

Om du vill ha tillgång till Balance center på Lästmakargatan behöver du uppgradera ditt medlemskap ytterligare, och via kundservice.

SATS har länge drivit utvecklingen av träningsbranschen i Sverige och har genom åren vuxit stadigt både organiskt och genom förvärv. Förvärvet av träningskedjan Balance är ett led i detta. Balance varumärke är förknippat med hög medlemsservice på centret och med personlig träning inom premiumsegmentet. Personlig träning är även ett av SATS starkaste tillväxtområden varför vi ser att Balance kommer att komplettera SATS befintliga verksamhet väl.