Frågor och svar – förvärv av Gym & Motion

Jag vill träna på Gym & Motion, hur gör jag?

Då är detta goda nyheter för dig men du får ha lite tålamod! Du som i ditt medlemskap har tillgång till alla SATS-center i hela Stockholm kommer den 1 september att få tillgång till de G&M-center som heter Centrum och Sågvägen. Ett eget medlemskap kommer att gälla för yogastudion White.

Anledningen till att det dröjer till den 1 september är att det är först då fusionen av bolagen är genomförd och vi kan integrera våra system. Då kommer G&M-center fungera som SATS, och du kommer att kunna boka klass och komma in med ditt medlemskort på dessa center (om du har tillgång i ditt medlemskap).

Var ligger Gym & Motions träningscenter?

G&M har tre träningscenter som alla ligger centralt i Åkersberga norr om Stockholm. Centrum, på Storängstorget 1, Sågvägen, på Sågvägen 12, och yogastudion White på Storängstorget 1.

Jag vill kunna träna på Gym & Motions yogastudio White. Hur gör jag?

När fusionen av våra bolag är genomförd och vi har integrerat våra system kommer du att kunna uppgradera ditt medlemskap så att det också omfattar yogastudion White.

Vi återkommer kring detaljerna kring detta, denna Q&A kommer att uppdateras så snart mer information finns.

Det finns redan så många SATS-center i Stockholm, behövs verkligen fler?

Vi vet att träning bara blir av om träningscentret ligger nära jobbet eller nära bostaden. Därför är vår strategi att växa på befintliga orter. Det ska alltid vara nära till ett SATS-center. Stockholm är stort och ännu finns det plats för fler SATS-center.