SATS Tough Vikinglag 2016!

Nu står det klart vilka nio eldsjälar som tillsammans bildar årets SATS-lag i Tough Viking i Stockholms Stadion den 14 maj.

Från och med nu startar följande nio representanter från SATS och Plaza Kvinna en av sina tuffaste träningsperioder någonsin. Och du har möjlighet att följa dem ända in i mål!

Lina Kanrell - PT

Lina KanrellLina har arbetat 15 år på SATS med bland annat personlig träning, produktutveckling och är med i SATS Nordic trainer team. Egenskaper: har ett enormt träningsdriv, älskar och lever för träning. Personligt: har flyttat ut på landet med man och hund där jag blandar härligt trädgårdsjobb med soliga bad efter svettiga löprundor. 

Jonna Dagliden Hunt

JonnaTidigare träningserfarenhet: elitsimmerska i Göteborgsim, som ägnar sig numera åt Thriathlon. Arbetar som Tf. Chefredaktör på Plaza Kvinna. Styrka inför Tough Viking: älskar att träna och tävla. Har hög smärtgräns och vet vad hård träning innebär! 

Jimmy Löfström - PT

Jimmy

Personlig tränare sedan 2009 med ett stort intresse för nya utmaningar. Centerkoordinator på SATS Regeringsgatan. Fokus: funktionell träning med tävlingsmoment - den största motivationsfaktorn. Tror på: att pressa kroppen för att bli bättre och att ständigt vilja utvecklas med mål att bemästra alla hinder.  

Susanne Barnekow

SusanneTidigare träningserfarenhet: tränar kondition och styrka, kampsport och  utövar  grunder i yoga. Arbetar som Skönhetsredaktör på Plaza Kvinna samt  bloggar om  träning. Styrka inför Tough Viking: Plaza Kvinnas främsta  hälsoinspiratör som  alltid ger allt!

Simon Carlfjord - PT

SimonPersonlig tränare på SATS Regeringsgatan. Hård träning har alltid stått i centrum i mitt liv. Det började med gymnastik, fotboll och bandy och senare styrketräning. Personligt: bor med sambo i Stockholm. Styrkor: använda min kropp som ett verktyg. Jag är smidig, explosiv och har en stark vilja. 

 Valerie Wigart

ValerieTidigare träningserfarenhet: dans, yoga och löpning. Bloggar om hälsa och träning för Plaza Kvinna. Styrka: uthållig, envis och smidig. 

 
Amalie Hansen - PT

Amalie

En glad norsk jente. Mange år selvdrevet med friidrett, löpning, men de siste årene mer crossfit. For sju år i Sthlm for å utdanne meg til naprapat, som jeg nå også jobber som i tillegg til personlig trener på SATS Regeringsgatan. Tidligere jobbet 1 år i den norske marinen og alltid hatt en interesse for trening og helse. Jeg tror selv på en variasjon i treningen.

Cecilia Persson

Cecilia

Bakgrund inom handboll och fotboll. Gick i den klassiska fällan och slutade med lagsport och träningen flyttades till gymmet. Nu är det styrketräning och tunga lyft som gäller. Arbetar som Featureredaktör på Plaza Kvinna. Styrka inför Tough Viking: målinriktad, klarar det mesta och är en vinnarskalle som hatar att förlora. 

Camilla Sundåker

CamillaTidigare träningserfarenhet: har spelat handboll på hög nivå, sprungit Göteborgsvarvet två gånger och midnattsloppet förra året. Arbetar som Formgivare/Art Director på Plaza Kvinna. Styrka inför Tough Viking: målinriktad och envis. 

 

Följ vårt handplockade SATS-lag i resan mot Tough Viking på Facebook och på Instagram under hashtag #teamSATSxPlazaKvinna.

Nyheter