SATS öppnar i Åre!

SATS expanderar norrut och öppnar i Åre i oktober. Det nya träningscentret kommer att ligga i anslutning till Holiday Club och är ett franchisesamarbete med hotellet.

– Att öppna SATS i Åre känns fantastiskt och kompletterar vårt utbud i storstäderna på ett bra sätt. Både SATS och Holiday Club Åre arbetar för att sprida träningsglädje och förbättra människors hälsa, vilket vi kommer göra i det här samarbetet, säger Linda-Li Wallin, Country Manager SATS Sverige.

Med över 800 kvadratmeter träningsyta och en gruppträningssal med utsikt över fjället blir SATS Åre och Holiday Club en perfekt mittpunkt för den aktiva fjällsemestern.

Det nya träningscentret kommer att drivas av Holiday Club Åre i ett franchiseavtal med SATS. Hotellet har byggts om under året och öppnar inte bara ett nytt SATS-center, utan även ett ombyggt upplevelsebad samt en helt ny restaurang.

– Vanligtvis lägger man träningsytorna i källaren eller på andra ställen som inte är så heta, men vi gör tvärtom. Hos oss får träningsytorna absolut prime location. Gymdelen byggs på taket, på restaurangen, med glasväggar ut mot fjället och vår stora yogalokal har fri sikt mot såväl Åresjön som Renfjället, säger Pernilla Gravenfors, vd för Holiday Club Åre.

Utöver gym och gruppträning kommer även SATS Online Training att erbjudas i hotellets alla rum, för att ytterligare ge människor möjlighet till en aktiv semester.

– Genom det nya träningscentret kan vi erbjuda våra medlemmar en riktigt bra träningsupplevelse även under semestern och hjälpa ännu fler att nå sina träningsmål. Satsningen är även helt i linje med vårt nya gruppträningspass Off-Piste, som förbereder våra medlemmar för den kommande skidsäsongen, säger Linda-Li Wallin, Country Manager för SATS Sverige.

SATS Åre planeras att öppna den 22 oktober 2016.

bli kontaktad

Önskar du bli medlem men behöver mer information? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och berättar mer om fördelarna med att vara medlem hos oss.

Förnamn
Efternamn
Telefon
Center
 

Nyheter