SATS öppnar Martial Arts-klubb

Nu öppnar SATS sin första Martial Arts-klubb, mitt på Södermalm i Stockholm. Bakom konceptet står elittränarna och MA-profilerna Altan Celik och Omar Bouiche.

Den 16 maj slår Martial Arts på SATS upp portarna i det kommande SATS SoFo på Medborgarplatsen. Martial Arts är en ny kampsportsklubb inom SATS väggar som erbjuder autentisk MA-träning med de bästa instruktörerna. Klubben har skapats under Altan Celiks ledning och bygger på de tre budorden disciplin, uthållighet och respekt till MA-traditionen.

Till en början kommer klasserna Striking och MMA Basic att erbjudas. Framöver planeras även för klasserna MMA Strength and Conditioning, Kickboxing och MMA Advanced. Alla klasser leds av erfarna instruktörer specialutbildade inom MA, i en lokal på SATS SoFo särskilt byggd för kampsport och med all utrustning som sporten kräver.

- Vi levererar på marknadens efterfrågan och kommer erbjuda ett spännande, nytt koncept där vi genom våra höga krav på instruktörer håller förstklassig kvalitet, erbjuder säker träning och både motiverar, instruerar och utmanar våra medlemmar på rätt sätt, säger Linda-Li Wallin, chef för SATS Sverige.

Martial Arts på SATS är framtaget av MA-profilerna Altan Celik och Omar Bouiche, som båda har lång och gedigen erfarenhet inom olika MA-discipliner. Altan Celik har svart bälte i Brazilian Jiu-Jitsu och har varit elittränare under många år. Omar Bouiche har fightats professionellt inom MMA och tränar nu vår svenska elit.

- Med MA på SATS kommer du att få uppleva äkta MA-träning i en fantastisk träningsmiljö. Vi ger dig gedigen och ordentlig träning som vässar din teknik, stabiliserar ditt sinne och stärker din kropp, säger Altan Celik, projektledare för Martial Arts på SATS.

Nyheter