SATS på Norrmalmstorg 2-3 juni

Den 2-3 juni anordnar SATS ett inspirerande event på Norrmalmstorg. Det kommer bli två heldagar fullspäckade med tävlingar, musik och en och annan gladiator.

Vi kommer att ha flera av våra personliga tränare på plats som du kan få tips och råd av om din träning. En av dem som närvarar är vår personliga tränare och Gladiator, Daniel ”the Beast” Atterhagen.

Under lördagen kommer stjärnorna från Beastbarzz visa sina konster i vår rigg. Det är street work out på hög nivå och något du måste uppleva live.

Vi anordnar också tävlingar där du kan se hur stark du är i Farmers Walk eller hur bra du är på att lösa logiska problem i vår pusseltävling. Fina priser utlovas till alla som deltar, från oss och våra sponsorer NOCCO, Vitamin Well, Barebells och Under Armour.

Samtidigt kan du passa på att heja fram löparna i Stockholm Marathon som springer förbi. När vinnaren har gått i mål har du möjlighet att prova på att springa i samma fart som Stockholm Marathon-vinnaren. Inte så lätt som man kan tro kanske.

Så ta med nära och kära och kom ner och häng med oss på Norrmalmstorg den 2-3 juni!

Följ oss på vår Facebook eller Instagram!

Nyheter