SATS söker PTs och instruktörer

Har du ett brinnande intresse för träning och vill göra din hobby till ditt jobb? Nu söker SATS med ljus och lykta efter morgondagens personliga tränare och gruppträningsinstruktörer över hela Sverige med ett enda kriterium: SAFE Education.

SATS levererar idag högkvalitativa produkter inom både personlig träning och gruppträning. Efterfrågan på just dessa produkter har ökat markant under senare år och vi ser att trenden fortsätter. 

En PT eller instruktör på SATS har förutom sin stora passion för yrket en gedigen kunskap, både teoretisk och praktisk. Låter detta som något för dig vill vi rekommendera SAFE Education som utbildningsgivare eftersom det är ett av få utbildningsföretag vi anser upprätthåller den höga standard som krävs för anställning vid SATS. 

SAFE Education har utbildat instruktörer och tränare i mer än 26 år och är ett av Nordens mest kompletta och eftertraktade utbildningsföretag. SAFE Education är väl förankrad i marknaden och utvecklar ständigt sina utbildningar. Lärarna arbetar inom den genre som de utbildar inom, vilket garanterar dig som elev en kunskap som alltid är helt "up to date" med vad marknaden efterfrågar. Du kan läsa mer om SAFEs utbildningar och anmäla dig på www.safe-education.se. Det går även att ta kontakt via telefon på 010-110 59 90.

Nyheter