SATS Sportpalatset öppnar 14:e december!

Nu skrivs nästa kapitel i historien om Sportpalatset när SATS öppnar ett nytt, toppmodernt träningscenter i den gamla sportanläggningens anrika lokaler.

14:e december slår SATS Sportpalatset upp dörrarna till ett unikt träningscenter på hela 2 320 kvadratmeter, där historia och framtid möts. Det nya centret öppnar cirka 100 meter från det gamla centret SATS S:t Eriksbron, som då flyttar in under samma tak på St Eriksgatan 58 i Stockholm.

Sportpalatset byggdes ursprungligen för olika sportaktiviteter, därav namnet, och öppnade första gången den 20 oktober 1934. Här fanns gymnastik, tennis och bad för idrottsälskande Stockholmare. Anläggningen var allmänt känt som "Sportis" men stängdes år 1956 och föll sedan i glömska.

- Genom att flytta till Sportpalatsets träningslokaler kommer vi förbättra vårt utbud av träningsupplevelser i Stockholm ytterligare. Möjligheten att ta vara på historien i de gamla lokalerna kommer att skapa en unik träningskänsla för våra medlemmar, säger Linda-Li Wallin, Country Manager SATS Sverige.

Träningsutbudet kommer vara det senaste inom gruppträning, styrketräning och konditionsträning. Det kommer att finnas en stor Prformance™ Arena och MiniSats. Dessutom finns det planer på att föra vidare Sportpalatsets inriktning på gymnastik – i en modern tappning. Vi är mycket glada att SATS valt att  bedriva sin verksamhet i Sportpalatset - Fredrik Sjöberg

Det är en unik lokal som kommer ge möjlighet till många former av träning. Vi arbetar hårt, tillsammans med SATS för att göra denna lokal så optimal som möjligt för att erbjuda kunden det senaste inom träning och hälsa, säger Carl Åhman på Centria AB.

För centrets- samt MiniSats-öppettider besök centersidan - SATS Sportpalatset.

Nyheter