SATS tar i för livet!

Oktober månad är en rosa månad. Då är SATS en stolt sponsor av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och bidrar till att måla hela Sverige rosa.

Varje år får cirka 60 000 människor i Sverige ett cancerbesked och de allra flesta av oss har någon i sin närhet som är drabbad. Rosa Bandet arbetar för att finansiera forskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. Och självklart vill vi på SATS vara med i kampen mot cancer.

Därför kan du under oktober månad köpa alltifrån en ”Pink PT” (endast SATS Stureplan) till rosa träningsprodukter i form av vattenflaskor, hänglås och handdukar. För varje produkt du köper skänker vi 10 kr till Rosa Bandet. Utöver det kan du springa på våra rosa löpband på SATS Stureplan och SATS Mall of Scandinavia där varje kilometer ger 10 kr till Rosa Bandet.

Våra rosa produkter finns att köpa på alla våra träningscenter och vi uppmanar just DIG till att ge det lilla extra denna månad. Ta med en vän och träna! Spring en extra kilometer! Gör fler burpees än du tror att du klarar av! Tillsammans kan vi göra skillnad!

I oktober gäller det att ta i för livet. Är du med oss?

#satsagainstcancer