SATS öppnar träningscenter på Torsplan

SATS planerar för framtiden och öppnar ett nytt innovativt träningscenter mitt i den framväxande stadsdelen Hagastaden.

I hjärtat av Stockholms nya stadsdel Hagastaden kommer det toppmoderna träningscentret att byggas.

SATS planerar ett unikt tränings- och produktutbud med det absolut senaste inom hälsa och träning. En av centrets nyheter blir den nästan 400 kvm stora takterrassen som kommer ge fantastiska möjligheter för utomhusträning och en unik upplevelse. Centret erbjuder också en stor barnpassning för alla barnfamiljer i området, och tillsammans med närheten till Hagaparkens populära grönområden skapas nu ännu bättre träningsmöjligheter i denna del av Stockholm.

- SATS fortsätter att växa och det nya läget på Torsplan kompletterar vår centerportfölj perfekt. Tillsammans med det center vi öppnar i Mall of Scandinavia knyter Torsplan ihop vårt träningserbjudande i Solna och Stockholm på ett värdefullt sätt för våra befintliga och nya medlemmar. Det känns otroligt spännande att vara med och forma framtidens träning i en ny modern stadsdel som Hagastaden, säger Linda-Li Wallin, Country Manager SATS Sverige.

- Intresset för Torsplan är stort. SATS kommer bidra starkt till servicen för de som arbetar och bor i och runt Hagastaden, vilket gör området ännu mer attraktivt, säger Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef, NCC Property Development.

Öppningen av det nya SATS på Torsplan planeras till årsskiftet 2016/2017 i samband med att Torsplan står färdigt. Torsplan byggs av NCC i Hagastaden, som utvecklas till en av Stockholms helt nya stadsdelar.

Nyheter