SATSar på Göteborgsvarvet

I lördags, den 23 april, gick Göteborgsvarvet gick av stapeln i lördags med 5000 fantastiska börjat och förväntningarna är höga inför det populära loppet.

Göteborg preppar nu för 65 000 löpare, som i år kommer hämta ut sin nummerlapp på Svenska Mässan. Mässan håller öppet för allmänheten under hela långhelgen 19-22 maj och utlovar ett större event med fokus på sport och hälsa. 

– Göteborgsvarvet Expo som i år flyttas till Svenska mässan är en fantastisk möjlighet för oss att aktivera vårt engagemang i och med Göteborgsvarvet, säger Cecilia Ericsson de Contreras, Marknadschef på SATS Sverige. 

SATS har därför bestämt sig för en större satsning än tidigare år med en aktivitetsyta på 150 kvm på Svenska Mässan. Här kommer det hållas Online Training och även träningspass ”live” för alla besökare, stora som små, med våra bästa instruktörer. 

Fokus kommer ligga på att visa nyheter och bredd på våra träningspass, som alla har möjlighet att prova på i mån av plats. 

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda en upplevelserik mötesplats för alla sport- och hälsointresserade besökare, säger Cecilia.

Precis som de senaste åtta åren kommer SATS att hålla i uppvärmningen för alla löpare.

Nyheter