TILLSAMMANS HAR VI GJORT SKILLNAD!

Under oktober månad stöttade vi Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genom att måla hela Sverige rosa. Tillsammans med våra medlemmar lyckades vi därför samla in 250 000 kr till Cancerfonden!

Varje år får cirka 60 000 människor i Sverige ett cancerbesked och de allra flesta av oss har någon i sin närhet som är drabbad. Rosa Bandet arbetar för att finansiera forskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. Och självklart ville vi på SATS vara med i kampen mot cancer.

Under oktober månad genomförde SATS ett flertal olika typer av aktiviteter i våra kanaler, bland annat #pushupchallenge i sociala medier, online-träning till förmån för Cancerfonden, rosa 30 minuters-klasser och rosa produkter som sålts på center. Vi vill därför rikta ett stort tack till alla som har varit med och bidragit i kampen mot cancer tillsammans med oss! 250 000 kronor har samlats in via SATS. Det innebär att Cancerfonden i år slår nytt insamlingsrekord med 84 miljoner kronor till cancerforskningen.

Träna tillsammans

Under vecka 42 (16/10-22/10) kan du bjuda in dina vänner till att träna tillsammans med dig på SATS. Ta med dina vänner till ditt SATS-center så bjuder vi dem på fri träning under hela veckan.  

Forskning visar att 30 minuters fysisk aktivitet per dag kan minska risken för cancer. Under vecka 42 skänker vi därför 5 kr för varje besök på alla våra 30-minuters gruppträningspass.  

Bootylicious Rosa Bandet Edition Online

För att främja 30 minuters fysisk aktivitet per dag har vi lanserat ett 30-minuters specialpass Online som är tillgängligt för alla helt gratis - testa passet här

 

Nyheter