Tough Viking 2017

För 4:e året i rad drar vi nu igång uppladdningen inför Tough Viking 2017 - det största och mest utmanande hinderbaneloppet i Norden! Årets lopp kommer kräva ännu mer styrka, kondition och teknik.

2017 är inget undantag - SATS erbjuder bästa möjliga förberedelser inför loppen med Prformance ™ Tough Viking. Passet inleds med en dynamisk uppvärmning för hela kroppen följt av teknikträning specifikt anpassad för hinderbana och några avslutande pulshöjande övningar.

Först ut är 8 km-loppen - i Göteborg den 22 april och på Stockholm Stadion den 13 maj. Startskottet för ”the grand final” på Kungliga Djurgården i Stockholm går den 26 augusti, där deltagarna springer 15 km. 

- 2017 satsar vi på mer träning i större format. Inför loppen i Göteborg och Stockholm i vår har vi tillsammans med Metro och Tough Viking gått samman och erbjuder öppen träning för alla i form av Prformance ™ Tough Viking Outdoor, ett specialpass som bygger vidare på vårt inomhuspass, säger Cecilia Eriksson Contreras, Marknadsansvarig på SATS Sverige. 

För Stockholm gäller åtta utomhuspass med start från SATS Regeringsgatan. Passet inleds genom en gemensam löptur ut till Djurgården där Tough Viking satt samman utmanande hinder att ta sig igenom. I Göteborg har vi sex utomhuspass med start från SATS Masthugget. Här springer deltagarna istället till Slottskogen där naturen står för hinder och redskap.  

Stockholm
Första passet startar den 16 mars kl 18.30 på SATS Regeringsgatan och därefter varje torsdag fram till loppet på Stadion den 13 Maj. Instruktörerna är Simon Carlfjord och Amalie Hansen.

Göteborg
Pass-start den 13 mars kl. 17.30 på SATS Masthugget och därefter varje måndag fram till loppet vid Slottskogen den 22 April. Instruktören är Matthias Wilhelmsson

NU kör vi – lycka till!

Boka Prformance™ Tough Viking Outdoor.

Nyheter