SATS tävlar i Tough Viking

Håll i hatten - den 8 mars avslöjar vi årets Tough Viking-lag! Det handplockade laget ska tävla för SATS i hinderbaneloppet i Stockholms Stadion den 14 maj.

SATS-laget kommer att bestå av fyra taggade PT-instruktörer samt fyra ”wildcards”. Vilka de är får ni reda på under lagets kick-off den 8 mars. Då startar deras intensiva träningsperiod, som bland annat innebär rampträning på SATS NKs (fd. Regeringsgatan) nya Tough Viking Ramp. På Facebook och Instagram har man möjlighet att följa SATS-lagets spännande träningsresa hela vägen i mål.

Det åtta kilometer långa hinderbaneloppet är det första av två lopp i Stockholm. Göteborgare har också möjlighet att tävla i sin stad den 23 april. 

- Tough Viking är en riktigt tuff utmaning både vad gäller kondition och styrka men även teknik, säger Cecilia Ericsson, projektansvarig på SATS.

Laget kommer att coachas av SATS PT-team och vår egen sjukgymnast Tobias Rollne, som har en gedigen erfarenhet av löpning och hinderbaneteknik.

- Vi har en spännande tid framför oss då både SATS och alla som vill kommer kunna följa detta lag under sin träning och ”ramp-up” inför loppet den 14 maj, säger Cecilia. 

#traineverywhere