Träna barnvagnslöpning på SATS

Nu kan du träna utomhus tillsammans med ditt barn på SATS. I samarbete med Bugaboo lanserar vi ett helt nytt koncept för föräldrar som vill träna löpning med vagn.

SATS erbjuder nu utomhusträning med löparvagn tillsammans med barnvagnsföretaget Bugaboo, exklusivt på två träningscenter i Stockholm – SATS Sjöstaden och SATS Stadshagen. Löparvagnen Bugaboo Runner finns tillgänglig för deltagarna under passen som leds av SATS personliga tränare.

Konceptet erbjuds som PT i grupp, där en grupp på 3–6 personer tränar tillsammans med en PT. Det kommer att finnas grupper både för dig som vill komma igång med löpträning och dig som redan löptränar regelbundet och vill kunna springa tillsammans med sitt barn.

Löparvagnen Bugaboo Runner gör det enkelt att få tid till träningen, samtidigt som ditt barn sover gott i vagnen eller får en riktigt rolig åktur.  Du väljer själv om du vill ha ditt barn vänd mot dig eller mot omvärlden.

– Det är fantastiskt roligt att inleda det här samarbetet med SATS. Vi vet att det inte är helt lätt för föräldrar att få tid till träning och det här ger fler möjlighet att uppleva hur roligt och enkelt det är att träna tillsammans med sitt barn, säger Maja Petersson på Bugaboo.

Bugaboo Runner rekommenderas från 9 månader och finns både som komplett löparvagn och som tillbehör till din Bugaboo-vagn. Detta innebär att du kan ta med din vanliga Bugaboo-vagn och enkelt klicka på din befintliga sittdel på ett av SATS Bugaboo Runner-chassin. Har du inte en kompatibel vagn kan du såklart låna en komplett Bugaboo Runner med sits hos SATS.

Anmäl dig direkt till våra träningscenter SATS Stadshagen eller SATS Sjöstaden

Läs mer om PT i grupp.

Nyheter